Cele mai citite
 


Rugby: Echipa naţională a revenit în Bucureşti, după ce a finalizat pregătirea la mare
sâmbătă, 13 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipa naţională de rugby a finalizat cele două săptămâni de pregătire la mare şi s-a întors la Bucureşti, anunţă site-ul federaţiei.
Antrenorul Romeo Gontineac spune că partea fizică a fost definitivată, în timp ce partea tehnico-tactică este în plină desfăşurare.
"În parte, jucătorii sunt bine, spun în parte, deoarece avem ceva jucători care, din diferite motive medicale (muscular, genunchi, gastrită), au ratat câteva antrenamente, este vorba despre Ursache, Sîrbu, Gal şi Dimofte. Din fericire, sunt recuperabili pentru săptămâna viitoare. Tincu se recuperează uşor dar bine şi sperăm ca în a doua săptămână de la Bucureşti să fie 100% pe teren cu echipa'', a declarat Gontineac, citat de site-ul federaţiei.
Stejarii se vor pregăti următoarele două săptămâni la Izvorani şi vor avea două meciuri de pregătire cu Ucraina (restanţă din CEN-20 august, la Lvov) şi cu formaţia franceză Perigueux (25 august, Franţa). AGERPRES (AS/Teodora Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Epidemie de gastrită semnalată la 800 de elevi în Franţa O epidemie legată probabil de o toxiinfecţie alimentară afectează de miercuri 800 de elevi din departamentele franceze Vendee şi Loire-Atlantique, a informat lefigaro.fr în acest weekend.
Răniţii din Ucraina care vor fi trataţi în România vor fi aduşi sâmbătă cu o aeronavă militară Mai mulţi medici de la smurd Bucureşti se vor deplasa sâmbătă cu o aeronavă militară la Kiev pentru a prelua persoanele rănite în conflictele care au avut loc în Ucraina, acestea urmând a fi duse la spitalele din Capitală, unde vor primi îngrijiri de specialitate.
Medicul Adrian Streinu-Cercel împlineşte 60 de ani Medicul Adrian Streinu-Cercel s-a născut la 30 august 1956 în comuna Şipote (Orbeni), judeţul Bacău. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii "Carol Davila" din Bucureşti (1976-1982). Doctor în medicină (1999). Diplomat în Management Medical ACODESS (Rennes, Franţa, 1991). A urmat...
Cluj: Renumit specialist francez în parodontologie şi implantologie va susţine o pregătire cu medici dentişti români Reputatul profesor universitar dr. Paul Mattout, specialist în parodontologie-implantologie dentară la Marsilia (Franţa) va susţine la Cluj-Napoca, între 25 şi 26 octombrie, prezentări teoretice de profil şi va îndruma manopere de chirurgie ale medicilor cursanţi participanţi la Conferinţa cu tema "...
Dr Lobonţiu: Spitalele din România au dotări similare cu cele din Franţa, în chirurgia endoscopică Spitalele din România au aceleaşi dotări cu cele din Franţa în ceea ce priveşte chirurgia endoscopică şi robotică, medicii au aceeaşi pregătire, iar frontierele medicale au dispărut şi pacienţii se pot trata unde cred că le este mai bine, a spus, joi, cu prilejul Congresului Naţional al Asociaţiei Române...
Asistente în reumatologie intră într-un program de pregătire pentru îmbunătăţirea comunicării cu pacienţii Asistente medicale în reumatologie din Bucureşti se vor pregăti în cadrul unui program de formare profesională creat cu scopul de a îmbunătăţi relaţia şi comunicarea lor cu pacienţii care suferă de poliartrită reumatoidă, a anunţat marţi printr-un comunicat de presă InspirART.