Cele mai citite
 


Teleorman: Accident rutier din cauza unei turme de oi nesupravegheate
sâmbătă, 13 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane din municipiul Alexandria, aflate ca pasageri într-un autoturism, au ajuns la spital în urma unui accident produs pe DN 52 în zona localităţii Crângu din judeţul Teleorman.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, Adrian Ilicea, a declarat vineri pentru AGERPRES că şoferul, un tânăr de 27 de ani, a pierdut controlul asupra volanului şi a ieşit de pe partea carosabilă a drumului după ce a fost surprins de o turmă de oi nesupravegheată, apărută brusc pe şosea.
În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat doi cetăţeni din comuna Crângu drept conducători ai turmei de oi care a provocat răsturnarea maşinii pe marginea drumului şi vătămarea corporală a pasagerilor din autoturism. AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Intervenţii ale echipajelor SMURD în evenimente cu victime Pompierii militari din municipiul Turnu Măgurele şi o ambulanţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) au intervenit la un accident rutier soldat cu şapte victime, evenimentul producându-se pe DJ 642, între localităţile Islaz şi Moldoveni din judeţul Teleorman.
Teleorman: Accidente rutiere cu victime la care au intervenit echipaje ale SMURD Un echipaj de la Detaşamentul Roşiorii de Vede al SMURD Teleorman a intervenit la un accident rutier din apropierea municipiului, pe un sector al E70, pentru a scoate dintr-o maşină implicată în acest eveniment trei victime rănite grav.
Teleorman: Intervenţie SMURD la un pacient muşcat de şarpe Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor, după apelul telefonic la 112, unei persoane din satul Sericu din nordul judeţului Teleorman, care acuza dureri la gamba stângă în urma muşcăturii unui şarpe.
Teleorman: Specialiştii de la ITM cercetează condiţiile în care un muncitor a căzut de la etajul VI Specialişti ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Teleorman, alături de poliţişti cercetează împrejurările în care un tânăr de 28 de ani, care lucra în cadrul unei firme de profil la anveloparea unui bloc de locuinţe de pe strada Dunării din municipiul Alexandria, a căzut de la etajul VI.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Botoşani: Accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 20 de ani Botoşani, 12 iun/ Agerpres/- Un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 20 de ani a avut loc, duminică dimineaţă, în localitatea Suharău din judeţul Botoşani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu, autoturismul condus de tânăr a lovit un...