Cele mai citite
 


A. Năstase: Strategia fiscală creează un spaţiu fiscal pentru unele dintre proiectele de la MDRT
luni, 15 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat, duminică, la Vălenii de Munte, că strategia fiscală a Guvernului creează un spaţiu fiscal pentru unele dintre proiectele de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), dar şi condiţii pentru eventuale investiţii ce pot deveni surse de finanţare pentru campania electorală din anul 2012.
'Se creează un spaţiu fiscal pentru unele dintre proiectele de la MDRT. Priorităţile pentru investiţii sunt stabilite fără niciun fel de concertare cu celelalte partide, practic unele dintre elementele aduse în discuţie sunt greu de acceptat, iar unele sunt greu de fundamentat din punct de vedere macroeconomic', a arătat Năstase.
De asemenea, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a precizat că, în condiţiile în care în domenii precum sănătatea şi educaţia se fac economii, strategia fiscală 2012-2014 oferă condiţii pentru realizarea unor investiţii de genul patinoarelor şi modernizării unor săli de sport care se pot constitui în surse suplimentare de finanaţare pentru campania electorală de la finalul anului 2012.
'Se fac economii în anumite zone, sănătate, educaţie, şi se creează spaţiu fiscal pentru anumite proiecte care înseamnă patinoare, modernizări de săli de sport care, sigur, sunt necesare. Dar vorbeam de priorităţi. În aceste condiţii în care se merge pe ideea reducerii în continuare a paturilor din spitale, în condiţiile în care nu se poate asigura finanţarea corespunzătoare a învăţământului, pare ciudat că se creează condiţii pentru eventuale investiţii care să poată să fie folosite pentru obţinerea, opinia noastră, a unor surse suplimentare de sprijin şi finanţare pentru campania electorală de la sfârşitul anului 2012', a explicat Năstase.
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a participat, duminică, la Vălenii de Munte, la deschiderea cursurilor Universităţii de Vară "Nicolae Iorga". AGERPRES/(A- Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Deputatul PSD Călin Matei:Judeţul nu va primi fonduri pentru investiţii noi, doar pentru cele în derulare Deputatul PSD de Maramureş Călin Matei a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că în anul 2013 nu vor fi aprobate spre finanţare noi investiţii de interes public destinate judeţului.
Guvern: Premierul Cioloş l-a asigurat pe Patriarhul Daniel că Guvernul va asigura finanţare pentru investiţiile importante Premierul Dacian Cioloş l-a asigurat pe Patriarhul Daniel că Executivul va asigura finanţare pentru proiecte de investiţii importante şi că există tot sprijinul pentru a pune la dispoziţie resurse, în funcţie de posibilităţi, pentru lăcaşele de cult aflate în construcţie, se arată într-un comunicat de...
Firea (PSD): Rectificarea va aduce mai mulţi bani la Sănătate şi Educaţie Senatoarea Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD, susţine că rectificarea bugetară va aduce mai mulţi bani pentru Educaţie şi pentru sistemul de Sănătate.
Andrei Chiliman: Aproximativ 30% din bugetul Primăriei - alocat pentru proiecte de investiţii majore (interviu) Finalizarea procesului de reabilitare termică a blocurilor, demararea programului de anvelopare a caselor, finalizarea lucrărilor la cartierul de locuinţe sociale din zona Odăi şi începerea cât mai rapidă a lucrărilor la parcările subterane se numără printre principalele preocupări ale primarului sectorului...
Investiţii de peste 30 de milioane de lei în Spitalul Municipal din Cluj-Napoca Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca a fost dotat recent cu aparatură medicală performantă, printr-un proiect european care a vizat inclusiv modernizarea ambulatoriului. Valoarea proiectului se ridică la peste 32 de milioane de lei, din care 22 de milioane sumă nerambursabilă.