Cele mai citite
 


Bebeluşul scos viu din sicriu a murit
luni, 10 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

Asunción, 10 aug /Agerpres/ - Bebeluşul născut prematur joia trecută, declarat mort de către medici la scurt timp după naştere şi care şi-a revenit pe când părinţii îl privegheau, a încetat luni din viaţă la un spital din Asunción, informează Efe.

 

Surse medicale au confirmat pentru presa din Paraguay decesul minorului, născut la cinci luni, şi au explicat că moartea bebeluşului a survenit din cauza faptului că organele sale nu i se dezvoltaseră corespunzător.

Imediat după naştere, părinţii copilului fuseseră înştiinţaţi că fiul lor a fost declarat mort de către medici, care au predat părinţilor trupul copilului pentru a-l înmormânta.

José Alvarenga, tatăl băieţelului care iniţial fusese înregistrat ca fiind fetiţă de către medici, a povestit că bebeluşul a stat mai mult de o oră într-o cutie de carton, timp în care a fost luat de la spital şi dus acasă pentru priveghi. Ajungând acasă şi deschizând sicriul improvizat, bărbatul şi-a dat seama că bebeluşul său respira şi s-a întors cu el la spital. Deşi a fost imediat plasat într-un incubator, nu a supravieţuit decât câteva zile. AGERPRES/(Gabriela Ionescu)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluşul născut prematur de la Lehliu a ajuns la Maternitatea Filantropia Un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor a adus, luni după amiază, un nou născut prematur la maternitatea Filantropia din Capitală.
Neamţ: DSP a finalizat ancheta în cazul bebeluşului decedat în secţia de nou-născuţi a Spitalului Judeţean Cauza decesului în cazul nou-născutului prematur geamăn născut în 9 iulie 2016 prin operaţie cezariană la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este hemoragia cerebrală, în contextul bolii hemoragice, a concluzionat ancheta Direcţiei de Sănătate Publică, pe baza raportului necropsiei.
Una din zece naşteri este prematură (raport) Aproximativ o naştere din zece, dintr-un total de 13 milioane de naşteri din întreaga lume, este prematură, iar peste 1 milion dintre copiii născuţi prematur nu supravieţuiesc, conform unui raport publicat duminică în SUA, informează AFP.
Iaşi: Nou născut adus în stare gravă după ce a fost infectat cu Klebsiella Un nou născut a fost adus de la Piatra Neamţ la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi după ce a fost infectat cu Klebsiella, un germene multirezistent care provoacă epidemii infecţioase.
Satu Mare: Bebeluş decedat la 40 de minute de la naştere Un bebeluş a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare la 40 de minute după ce a fost născut prematur.
Dolj: Femeia de 240 de kilograme a decedat din cauza unui infarct miocardic, susţin legiştii Femeia de 25 de ani, din comuna Drăghiceni, judeţul Olt, care cântărea 260 de kilograme, a murit din cauza unui infarct miocardic, pentru că plămânii erau prea mici în comparaţie cu greutatea corpului, au stabilit medicii legişti de la IML Craiova.