Cele mai citite
 


Cipru: o fetiţă româncă, lăsată singură acasă, a murit după ce a căzut de la balcon
luni, 15 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fetiţă româncă de cinci ani, lăsată singură acasă de către părinţii aflaţi la muncă, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Larnaca, a declarat poliţia cipriotă, preluată duminică de publicaţia Cyprus Mail.
Fata a fost găsită doar după ora 10 a.m. de către vecini, care au informat autorităţile.

Fata, care fusese lăsată singură de către părinţii care trebuiau să meargă la muncă, s-a urcat la un moment dat pe o canapea aflată pe balcon şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 9 metri.

Ea a fost dusă de urgenţă la spital, însă a fost declarată moartă la sosire.

Anatomopatologul Eleni Antoniou a exclus varianta unei crime.

Poliţia încearcă să stabilească circumstanţele care au condus la moartea copilului şi, pe moment, nu urmăreşte să îi acuze pe părinţi.

Aceştia au declarat că au sosit în Cipru în luna martie în căutarea unui loc de muncă şi a unui viitor mai bun.

Fata se ducea la şcoală zilnic, iar ziua în care s-a petrecut tragedia era prima zi în care fusese lăsată singură acasă. AGERPRES / (Ana Bîgu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Finanţare europeană de 4,5 milioane lei pentru informare şi asistenţă în domeniul mobilităţii forţei de muncă Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial 'Dezvoltarea Resurselor Umane' (POSDRU), cofinanţează cu peste 4,5 milioane de lei proiectul internaţional 'SAFE' de asistenţă în domeniul mobilităţii forţei de muncă, prin care vor fi înfiinţate în România cinci centre de tip help desk, zece...
Sindicate:Ordinul referitor la timpul de muncă în unităţile din sectorul sanitar încalcă flagrant Codul Muncii;cerem abrogarea Sindicatele din Sănătate solicită abrogarea urgentă a OMS 870/2004 pentru aprobarea Regulamentului privind timpul de muncă, organizarea şi efectuarea gărzilor în unităţile publice din sectorul sanitar, document prin care, spun acestea, medicii, chimiştii şi biologii care efectuează gărzi sunt ''forţaţi...
Vaslui: Spitalul Judeţean de Urgenţă va primi nivelul maxim de acreditare, susţine managerul Ana Rinder Comisia Autorităţii Naţionale pentru Managementul Calităţii în Sănătate a finalizat evaluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui în vederea acreditării. Managerul unităţii spitaliceşti, Ana Rinder, susţine, în baza preraportului comisiei, că unitatea sanitară va primi nivelul maxim de acreditare...
Lucrătorii din sectorul medical rămân căutaţi de angajatorii din UE, în pofida crizei din eurozonă Lucrătorii din sectorul medical rămân căutaţi de angajatorii din UE, în pofida crizei economice continue din zona euro, potrivit unui studiu al locurilor de muncă vacante, realizat de către Comisia Europeană şi preluat de Financial Times.
Alba: Bărbat în comă, după un accident de muncă Un angajat al unei fabrici din Alba Iulia a fost transportat, luni, în stare de comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, după ce a suferit un accident de muncă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.
Tulcea: Personalul de întreţinere din Spitalul Judeţean de Urgenţă, pe cale să-şi piardă locurile de muncă Numărul personalului de întreţinere din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) este apropiat celui al medicilor unităţii, o parte din aceştia urmând să-şi piardă locurile de muncă săptămâna viitoare.