Cele mai citite
 


Teleorman: Pregătiri pentru ediţia a XXI-a a Târgului "Agralimex"
luni, 15 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ediţia a XXI-a a Târgului naţional de maşini agricole şi utilaje pentru industria alimentară "Agralimex" va avea loc în perioada 25-29 august pe platoul din Pădurea Vedea din vecinătatea municipiului Alexandria.
Principalul organizator este Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Teleorman, care va beneficia de sprijinul Primăriei Alexandria şi al Direcţiei pentru Agricultură Teleorman.
Şeful CCIA Teleorman, Marin Niculcea, a declarat duminică pentru AGERPRES că deocamdată s-au înscris la cea mai importantă manifestare comercială anuală de acest fel din sudul ţării aproximativ 35 de producători şi distribuitori de tractoare, maşini, utilaje şi echipamente agricole, seminţe, îngrăşăminte şi pesticide, medicamente de uz veterinar, linii tehnologice de prelucrat materii prime agricole.
Potrivit sursei citate, ca şi în anii trecuţi în cadrul târgului vor avea standuri băncile comerciale ce au oferte pentru fermieri şi se va organiza "Salonul Regional al Cercetării", unde specialişti de la institute de profil din ţară vor prezenta noutăţi privind tehnologii agricole de mecanizare şi cultivare a cerealelor şi legumelor. AGERPRES / (AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Se deschide Târgul 'Agralimex', ajuns la ediţia a XXI-a Târgul naţional de agricultură şi industrie alimentară "Agralimex" se deschide joi la Alexandria, pe platoul amenajat în Pădurea Vedea, principalul organizator fiind Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Suceava: Târgul Naţional Agro Expo Bucovina la a X-a ediţie Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Federaţia Agricultorilor ''Fermierul'' şi Consiliul Judeţean Suceava, a deschis, vineri, a X-a ediţie a târgului naţional de agricultură Agro Expo Bucovina, manifestare ce se va desfăşura în...
Arad: Ultimele pregătiri pentru a XVIII-a ediţie a Târgului AR - MEDICA Peste 100 de firme, reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Germania şi Ungaria de echipamente medicale, vor participa, în perioada 3 - 5 noiembrie, la cea de a XVIII-a ediţie a Târgului AR-MEDICA, ce va avea loc la Complexul Expo Arad Internaţional.
Arad: Peste 110 firme participă la ediţia a XXI-a a Târgului AR - MEDICA Peste 110 firme reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Ungaria, Cehia ?i Italia sunt prezente cu standuri în cadrul ediţiei a XXI-a a Târgului AR-MEDICA, eveniment internaţional găzduit în perioada 6 - 8 noiembrie, de Complexul Expo Arad Internaţional.
Arad: Pregătiri pentru deschiderea Târgului AR-MEDICA Arad, 1 nov /Agerpres/ - Cea de-a XVII-a ediţie a Târgului AR-MEDICA, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, reuneşte în acest an peste 130 de firme din domeniul medical, reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Austria şi Ungaria, care vor...