Cele mai citite
 


Vrancea: Incendiu la un lift al Spitalului "Sfântul Pantelimon" din Focşani
marţi, 16 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un lift de la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani a luat foc. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenţie ale ISU şi IPJ Vrancea.
Directorul spitalului, Nicolae Moisă, a declarat că se doreşte evacuarea secţiilor Pediatrie şi Neurologie. Până la data transmiterii acestei ştiri evacuarea nu începuse, iar fumul începuse să se risipească. Incendiul s-a produs la parterul spitalului. AGERPRES (AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Nici un pacient nu a fost în pericol, ca urmare a incendiului de la Spitalul "Sfântul Pantelimon" Incendiul produs duminică după-amiază la un lift al Spitalului de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" Focşani nu a pus în pericol viaţa nici unei persoane, chiar dacă, iniţial, s-a luat în calcul varianta evacuării unor secţii.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Vrancea: Gravidă salvată cu un autoturism de teren Focşani, 8 feb /Agerpres/ - O gravidă de 27 ani din comuna vrânceană Băleşti a ajuns la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani după o adevărată aventură prin nămeţi, cu o maşină de teren 4x4.
Vrancea: Ucigaşul preotului din Focşani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Grajduri Florentin Puşcoiu, ucigaşul preotului focşănean Tudor Marin, a fost transferat, vineri, la Spitalul de Psihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Pădureni-Grajduri, din Iaşi.
Vrancea: Primele intervenţii SMURD după inaugurarea serviciului judeţean Ambulanţele SMURD au intervenit vineri de două ori, la câteva ore de la inaugurarea acestui serviciu de subsecretarul de stat Raed Arafat.