Cele mai citite
 


Vrancea: Nici un pacient nu a fost în pericol, ca urmare a incendiului de la Spitalul "Sfântul Pantelimon"
marţi, 16 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Incendiul produs duminică după-amiază la un lift al Spitalului de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" Focşani nu a pus în pericol viaţa nici unei persoane, chiar dacă, iniţial, s-a luat în calcul varianta evacuării unor secţii.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, plutonierul Florin Olaru, a declarat că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de supraîncălzirea cablurilor de la lift care a dus la topirea învelişului de plastic.
'Pompierii au verificat fiecare salon pentru a vedea dacă sunt persoane care au avut de suferit. Nicio persoană nu a fost în pericol. Cauzele exacte incendiului urmează să fie stabilite", a afirmat purtătorul de cuvânt. AGERPRES (AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Incendiu la un lift al Spitalului "Sfântul Pantelimon" din Focşani Un lift de la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani a luat foc. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenţie ale ISU şi IPJ Vrancea.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.