Cele mai citite
 


Giurgiu: Cămin pentru bătrâni, în fostul spital de boli infecţioase de la Singureni
marţi, 16 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Giurgiu, 16 aug /Agerpres/ - Un cămin pentru persoane vârstnice va fi înfiinţat la Singureni, în urma desfiinţării şi reorganizării spitalului de boli infecţioase din localitate, care va fi mutat, până la sfârşitul lunii, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
"Consiliul Judeţean Giurgiu a aprobat înfiinţarea căminului pentru persoane vârstnice de la Singureni prin desfiinţarea şi reorganizarea spitalului de boli infecţioase din localitate", a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Dumitru Beianu.
El spune că CJ va solicita, prin Programul de interes naţional Dezvoltarea reţelei naţionale de cămine pentru persoane vârstnice, sumele pentru funcţionarea căminului de la Singureni.
Cei 30 de angajaţi ai unităţii sanitare care va fi mutată vor fi repartizaţi fie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, fie la căminul de bătrâni nou înfiinţat.
Activitatea la Căminul de bătrâni de la Singureni va fi asigurată de la bugetul de stat şi prin cofinanţare, costul întreţinerii unei persoane vârstnice fiind de 2.816 lei pe lună. AGERPRES/(AS - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în control privind acreditarea Spitalul judeţean de Urgenţă Giurgiu a intrat pentru prima dată în controlul privind acreditarea şi din câteva mii de indicatori analizaţi, 290 au reieşit ca neconformi, a declarat presei, marţi directorul unităţii, Elena Dinu.
Giurgiu: Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în pericol de a se închide din lipsa fondurilor Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu este în pericol de a se închide din lipsa fondurilor în urma atacării bugetului propriu al Consiliului Judeţean de către Prefectura Giurgiu.
Giurgiu: Consiliul Judeţean a alocat aproape 600.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Giurgiu a alocat vineri, în cadrul unei rectificări bugetare, suma de 587.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă, care ar urma să fie utilizată inclusiv pentru realizarea unui plan de măsuri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.
Giurgiu: Fostul spital de boli infecţioase de la Singureni, transformat în cămin pentru bătrâni Fostul spital de boli infecţioase de la Singureni, din judeţul Giurgiu, desfiinţat anul trecut ca urmare a noilor prevederi din domeniul sănătăţii, a fost transformat în cămin pentru persoane vârstnice.
Giurgiu: Linie de gardă în radiologie înfiinţată la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu sprijinul CJ Consiliul Judeţean Giurgiu a aprobat marţi, în şedinţă extraordinară, înfiinţarea unei linii de gardă în specialitatea radiologie şi imagistică medicală în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea îmbunătăţirii serviciilor medicale oferite populaţiei judeţului Giurgiu, cât şi pentru menţinerea...
Giurgiu: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă cere sprijinul CJ pentru remedierea situaţiei din instituţie Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihai Petre, a prezentat un raport Consiliului Judeţean, cerând sprijinul instituţiei pentru remedierea neajunsurilor existente în această unitate medicală.