Cele mai citite
 


Gorj: Acoperişul clădirii Serviciului de Ambulanţă va fi reparat cu 135.000 de lei
miercuri, 17 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Acoperişul sediului Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Gorj va intra, în cursul acestei săptămâni, în reparaţii după ce conducerea unităţii a hotărât că lucrările sunt necesare pentru ca apa provenită de la ploi să nu mai pătrundă în interiorul clădirii.
Managerul SAJ Gorj, Marinică Niculescu, a declarat marţi, presei, că licitaţia privind reparaţia acoperişului a fost câştigată de o firmă din judeţ, iar lucrările vor începe în cel mai scurt timp, până la sfârşitul săptămânii. Lucrările vizează reparaţia a circa o mie de metri pătraţi, iar termenul de finalizare este de 60 de zile de la demararea acestora.
"Investiţia pentru repararea acoperişului este una vitală, dacă nu o facem, nu putem face cosmetizarea celorlalte încăperi ale sediului. Mai mult, este foarte importantă deoarece la fiecare ploaie apa ajunge să pătrundă prin acoperiş fiindcă nu a fost niciodată reabilitat. După ce vom repara acoperişul, vom trece şi la reabilitarea birourilor şi sălilor instituţiei", a spus Marinică Niculescu.
Managerul SAJ Gorj a menţionat că valoarea totală a lucrărilor se ridică la 135.000 de lei, banii provenind din bugetul propriu al instituţiei. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Gorj: Serviciul de Ambulanţă va mai primi şase autospeciale noi până la sfârşitul anului Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj va primi, până la sfârşitul acestui an, încă şase maşini de intervenţie, necesare desfăşurării în condiţii bune a activităţii, mai ales că multe dintre maşinile deţinute de instituţie au o vechime mare şi nu mai fac faţă solicitărilor.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, verificat de Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii a verificat recent modul în care conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea respectă legislaţia în vigoare privind funcţionarea şi modul în care se fac achiziţiile publice, după ce sindicatele din instituţia publică au sesizat mai multe nereguli.
Gorj: 600.000 lei au fost alocaţi pentru reparaţiile şi reviziile a 29 de ambulanţe Un număr de 29 de ambulanţe vor intra, în perioada următoare, într-un program de revizii şi reparaţii, în acest sens conducerea unităţii alocând suma de 600.000 lei fără TVA, a declarat, joi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Marinică Niculescu.
Gorj: Serviciul de Ambulanţă va avea în dotare patru noi autospeciale sanitare, dotate cu echipamente moderne Patru autospeciale sanitare noi, dotate cu echipamente moderne, vor ajunge până la sfârşitul anului la Serviciul de Ambulanţă Gorj, maşinile fiind solicitate pentru intervenţia cât mai rapidă în cazurile de urgenţă, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Dan Vâlceanu.
Gorj: Toate autospecialele Serviciului de Ambulanţă sunt dotate cu sistem de climatizare Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Gorj este pregătit să intervină prompt în cazurile urgente cauzate de temperaturile ridicate din această perioadă, toate autospecialele fiind dotate cu sistem de climatizare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Marinică Niculescu.