Cele mai citite
 


Iaşi: Personal medical agresat de un pacient
miercuri, 17 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din localitatea Vlădiceni a agresat, pentru a doua oară într-o săptămână, personalul care lucrează în unitatea de primire de urgenţă (UPU) a Spitalului 'Sfântul Spiridon' din Iaşi.
Potrivit dr.Tudor Ciuhodaru de la UPU, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost adus la spital în urma consumului exagerat de alcool. Pe parcursul drumului, în ambulanţă pacientul a spart un geam, fragmente din acesta a folosit pentru a agresa personalul medical, iar ulterior şi-a provocat multiple plăgi la nivelul antebraţelor.
Doar intervenţia rapidă a poliţiei şi experienţa personalului medical în a gestiona astfel de situaţii a făcut ca acest incident să nu se termine la fel ca la UPU Cluj, când un brancardier a fost rănit de un pacient.
Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi după acordarea tratamentului de urgenţă va fi dus la secţia de poliţie. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Femeie înjunghiată cu un cuţit în stradă; victima - transportată la Spitalul 'Sf. Spiridon' Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul Sf. Spiridon, în stare de şoc după tragedia aviatică SMURD Angajaţii Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi sunt în stare de şoc, după aflarea veştii că doi dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în timpul tragediei aviatice SMURD din Republica Moldova.
Iaşi: Personal medical agresat de rudele şi prietenii unei paciente Rudele şi prietenii unei tinere, care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, şi-a fracturat mâna într-un club, au agresat personalul medical de la fostul Spital de Urgenţe, acum clinică exterioară a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.
Iaşi: Acţiune transfrontalieră de salvare a unor fete din Republica Moldova dispărute în apele Prutului Mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi echipaje de ajutor din Republica Moldova caută două fete care au dispărut, duminică, în apele Prutului.
Tudor Ciuhodaru: Comasarea spitalelor 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi îngreunează rezolvarea urgenţelor Comasarea spitalelor clinice de urgenţă 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi, prevăzută de Ministerul Sănătăţii, nu va conduce la creşterea calităţii actului medical, ci doar la temporizarea rezolvării terapeutice a urgenţelor, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, deputat independent...
Iaşi: Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă O ambulanţă care se afla în trafic cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.