Cele mai citite
 


Afacerile Dornafarm s-au ridicat la 4 milioane lei, în prima jumătate a anului 2011
joi, 18 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Societatea Dornafarm a înregistrat o cifră de afaceri de peste patru milioane lei şi un profit net de 482.000 lei, după primele şase luni ale anului 2011, potrivit informaţiilor financiare transmise Bursei de Valori Bucureşti.
Datoriile totale ale societăţii listate pe piaţa RASDAQ a BVB totalizau 16,3 milioane lei, după prima jumătate a anului 2011.
'Societatea Dornafarm se confruntă în continuare cu aceleaşi probleme grave în ceea ce priveşte lichiditatea, adaosul comercial tot mai scăzut al medicamentelor, necesitatea de a avea tot timpul un stoc de produse impus de Ministerul Sănătăţii precum şi a lipsei de fonduri curente a principalilor clienţi, spitalele din judeţ, farmaciile private şi de stat', este menţionat în raportul societăţii către BVB.
Veniturile totale din exploatare ale companiei au înregistrat, la 30 iunie 2011, o valoare de 4,06 milioane lei, în creştere faţă de primul semestru din 2010 cu circa 3%, iar cheltuielile de exploatare au fost diminuate, faţă de anul anterior, cu 7%.AGERPRES/(AS-Roxana Clinciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Ministerul Sănătăţii doreşte înfiinţarea unor centre de arşi în afara celor din Bucureşti, susţine Arafat Prim-adjunctul ministrului Sănătăţii, secretarul de stat dr. Raed Arafat a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în strategia Ministerului Sănătăţii este prevăzută înfiinţarea unor centre de arşi la nivel european, în afara celor din Bucureşti.
Tulcea: Acord inter-instituţional pentru acoperirea deficitului de specialişti din domeniul sănătăţii Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Iulian Chiriac şi reprezentanţi ai unor instituţii din Tulcea, Constanţa şi Bucureşti au semnat, vineri, la Tulcea, un acord de colaborare inter-instituţional pentru derularea unui program cu scopul acoperirii deficitului de medici cu care se confruntă judeţul...
UPDATE Alin Ţucmeanu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, reţinut de DNA Bucureşti, 16 nov/ Agerpres/- Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Alin Ţucmeanu a fost reţinut luni de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru luare de mită şi complicitate la dare de mită (două infracţiuni).
Campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara, demarată de Asociaţia 'Salvează Vieţi' Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - O campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara a fost lansată joi de Asociaţia Salvează Vieţi, prin aceasta propunându-se înfiinţarea primului centru de excelenţă în diagnoza şi tratamentul cancerului limfatic din România...