Cele mai citite
 


Conducerea PDL s-a întâlnit în formulă restrânsă pentru a pregăti şedinţa Coaliţiei de miercuri
joi, 18 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PDL, Emil Boc s-a întâlnit, marţi seara, la sediul central al partidului, cu câţiva lideri din conducerea formaţiunii, în cadrul unei reuniuni pregătitoare de lucru pe marginea subiectelor care urmează să fie abordate în şedinţa de miercuri dimineaţa a Coaliţiei şi, tot miercuri, în cadrul BPN al PDL.
La şedinţa care a început în jurul orei 19,15 au mai participat secretarul general al PDL, Ioan Oltean, prim-vicepreşedintele Roberta Anastase şi vicepreşedintele Elena Udrea. Spre finalul întâlnirii de la Modrogan, la sediul partidului a ajuns şi prim-vicepreşedintele Gheorghe Flutur.
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, pentru AGERPRES, la finalul întâlnirii, că în cadrul discuţiilor, preşedintele PDL, Emil Boc a făcut o informare privind vizita în China a delegaţiei guvernamentale, alte subiecte abordate fiind o analiză a stadiului campaniei electorale pentru alegerile parţiale din Neamţ şi Maramureş precum şi situaţia de la Ministerul Sănătăţii. Legat de acest ultim subiect, Oltean a precizat că PDL va propune partenerilor de coaliţie o soluţie pentru depăşirea situaţiei actuale.
''A fost o discuţie dar mâine o vom concretiza în faţa membrilor Coaliţiei. Vom discuta despre nominalizarea ministrului şi posibilitatea de a depăşi această stare de, ştiu eu, de tensiune. Mergem pe o soluţie care vizează depăşirea acestui moment, o vom prezenta mâine în faţa coaliţiei'', a declarat Oltean. AGERPRES/(A-Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Emil Boc: Sunt şanse să fie date în folosinţă segmente din tronsonul Constanţa-Cernavodă în iulie Primul-ministru, Emil Boc, însoţit de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Elena Udrea şi Anca Boagiu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, a vizitat, miercuri, două obiective de investiţii pe şantierul tronsonului Cernavodă-Constanţa al Autostrăzii A2, la ieşirea din municipiul...
Emil Boc: Sperăm ca până la 19 august să găsim un înlocuitor la Ministerul Sănătăţii care să continue reforma în sănătate Liderii Coaliţiei de guvernământ au discutat în cadrul şedinţei de luni problema găsirii unui nou ministru la portofoliul sănătăţii, a declarat premierul Emil Boc, precizând că până pe 19 august, când expiră interimatul la Ministerul Sănătăţii al lui Cseke Attila, să fie găsit un înlocuitor pentru acesta...
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat numirea medicului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat miercuri numirea în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a medicului Andrei Georgescu, precum şi revocarea din funcţie a lui Raed Arafat, a anunţat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.
Prim-vicepreşedinţii PDL Roberta Anastase şi Gheorghe Flutur au fost la Palatul Victoria, înainte de şedinţa de Guvern Prim-vicepreşedinţii PDL Roberta Anastase şi Gheorghe Flutur au fost prezenţi la Palatul Victoria, miercuri, înainte de şedinţa de Guvern, la sediul Executivului venind şi premierul Emil Boc, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, vicepreşedinte al UDMR, precum şi alţi miniştri.