Cele mai citite
 


Deputatul Lakatos: Dr. Ritli va depune, probabil, jurământul ca ministru al Sănătăţii miercuri seara
joi, 18 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul UDMR Lakatos Petru a declarat, miercuri, pentru Agerpres, că doctorul orădean Ritli Ladislau, propus de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, va depune, probabil, în seara de miercuri, jurământul în faţa şefului statului.
'Probabil că în această seară, domnul doctor Ritli va depune jurământul. Propunerea UDMR şi nominalizarea unei persoane pentru funcţia de ministru al Sănătăţii a fost făcută, primul ministru a fost de acord, mai rămâne ca preşedintele ţării să semneze decretul de numire a lui Ritli,' a declarat, pentru Agerpres, deputatul Lakatos.
Potrivit deputatului, ceea ce îl recomandă cu prioritate pe domnul Ritli pentru această funcţie este experienţa acumulată în sistemul de sănătate, pornind de la cea de director de spital într-un orăşel din provincie, la cea de director de spital municipal în Oradea, apoi ca şi coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică judeţeană, dar şi ca şi cadru universitar, fiind conferenţiar.
'Ca specialist în mai multe domenii medicale - pediatrie, oncologie şi hematologie, dar şi pregătit prin mai multe cursuri de management în sănătate, plus experienţa sa de conducere, eu cred că, din punct de vedere profesional, nu poate întâlni cazuri în care să nu aibă un punct de vedere foarte competent,' a precizat Lakatos.
''Conducerea UDMR a ales corect varianta specialistului, şi nu cea a omului politic pentru această funcţie,' a mai adăugat deputatul. AGERPRES-FOTO PE FLUX/(A-Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UDMR îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR, minor la guvernare) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
PM Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii trebuie să continue reforma în sistemul de sănătate Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Bihor: Fostul ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, schimbat din funcţia de director medical al Spitalului Municipal Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a anunţat marţi, în conferinţă de presă, că de la 1 august 2013, noul director medical al Spitalului Municipal va fi doctorul cardiolog dl. Florin Maghiar, acesta ocupând locul doctorului Ritli Ladislau, ajuns la limita de vârstă pentru această funcţie.
Ritli Ladislau a depus jurământul de învestitură ca ministru al Sănătăţii Medicul bihorean Ritli Ladislau (UDMR) a depus, miercuri seară, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...