Cele mai citite
 


Hugo Chavez anunţă că nu are metastaze
joi, 18 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele venezuelean Hugo Chavez, operat în 20 iunie de o tumoare canceroasă, a anunţat - marţi seara - că maladia de care suferă nu a produs metastaze şi că se simte excelent, informează AFP.
'Nu am metastaze, nici una nu a fost detectată în vreo altă parte corpului', a declarat el, mărturisind totuşi că recentele şedinţe de chimioterapie l-au epuizat.

Adresându-se ziariştilor în finalul unei întrevederi cu secretarul general al Uniunii Naţiunilor Sud-Anericane /UNASUR/, Maria Emma Mejia, şeful statului venezuelean a explicat că a fost supus unei 'baterii' de examinări medicale.

'Mă simt bine şi aş spune chiar mai mult: sunt într-o stare a sănătăţii excelentă, cu un mental mai bun ca niciodată', a afirmat el.

Hugo Chavez a revenit duminică în Caracas, după un al doilea ciclu de chimioterapie în Cuba. Cancerul de care suferă încă nu s-a terminat, indicase el anterior.

Preşedintele Venezuelei a fost operat de o tumoare malignă în zona pelviană în 20 iunie, la Havana.

În vârstă de 47 de ani, el este la putere din 1999 şi şi-a exprimat dorinţa de a fi reales în 2012 pentru un al treilea mandat.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Operaţia lui Hugo Chavez la Havana a fost un succes /Maduro/ Operaţia la care a fost supus marţi la Havana preşedintele venezuelean Hugo Chavez a fost un succes, a declarat marţi seară la Caracas vicepreşedintele Nicolas Maduro.
Hugo Chavez, un preşedinte 'du-te-vino' Preşedintele venezuelean s-a reîntors în Cuba pentru o nouă şedinţă de radioterapie. Din 24 februarie când a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, Hugo Chavez nu a stat decât zece zile la Caracas. Tratamentul şi boala de cancer cu care se confruntă Chavez şi - conducerea acestei ţări latino-americane...
Hugo Chavez se întoarce în Cuba pentru a continua radioterapia Caracas, 7 apr /Agerpres/- Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a anunţat vineri că se va reîntoarce în Cuba, unde va urma o a treia serie de şedinţe de radioterapie pentru a se trata de cancerul descoperit anul trecut, transmite AFP.
Hugo Chavez a revenit în Venezuela după al patrulea ciclu de chimioterapie Preşedintele Hugo Chavez a revenit joi în Venezuela după cel de-al patrulea ciclu de chimioterapie urmat în Cuba pentru tratatarea cancerului de care suferă, transmite vineri AFP.
Cancerul lui Hugo Chavez Fostul premier venezuelan, Jose Vicente Rangel a asigurat că preşedintele Hugo Chavez nu are cancer la colon şi că deocamdată nu va fi supus chimioterapiei. Totuşi, Rangel a recunoscut că Chavez este bolnav, notează luni ziarul Las Provincias.
O tumoare canceroasă a fost descoperită la o fosilă de hominid veche de 1,7 milioane de ani Cea mai veche dovadă a existenţei cancerului în registrul fosil uman a fost descoperită într-o peşteră din Africa de Sud de către o echipă internaţională de oameni de ştiinţă care au publicat un studiu despre această descoperire în revista 'South African Journal of Science', citată de bbc.com.