Cele mai citite
 


Premierul Boc a acceptat propunerea UDMR pentru Ministerul Sănătăţii
joi, 18 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prim-ministrul Emil Boc a acceptat, miercuri, propunerea UDMR de nominalizare a medicului Ladislau Ritli în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES ministrul Mediului, Laszlo Borbely.
Potrivit acestuia, ceremonia de învestire a lui Ritli va fi decisă de preşedintele Traian Băsescu pentru miercuri seară sau cel târziu pentru joi.
"Probabil că deja astăzi (miercuri - n.r.) se face şi învestirea sau poate că mâine (joi - n.r.) dimineaţă, dar trebuie să decidă ora", a spus Borbely.
El a menţionat că va fi trecută Casa Naţională de Sănătate (CNAS) în coordonarea Ministerului Sănătăţii, dar preşedintele CNAS va rămâne ordonator principal de credite şi va avea rang de secretar de stat.
"Va fi în coordonarea Ministerului, va fi secretar de stat în cadrul ministerului. Preşedintele CNAS rămâne ordonator principal de credite. Că va fi domnul Duţă sau altcineva, asta decide PDL, noi n-am cerut schimbarea domnului Duţă din funcţie", a explicat Borbely.
Vicepreşedintele UDMR a menţionat că Guvernul va emite, probabil, o ordonanţă de urgenţă la finalul lunii august prin care se va face modificarea sistemului.
Premierul Emil Boc a confirmat, după şedinţa de guvern de miercuri, că a înaintat nominalizarea lui Ritli Ladislau preşedintelui Traian Băsescu. AGERPRES/(A - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul Boc a acceptat propunerea UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Prim-ministrul Emil Boc a acceptat, miercuri, propunerea Uniunii Democrate Maghiare din România /UDMR/ de nominalizare a medicului Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES ministrul Mediului, Borbely Laszlo.
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
PM Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii trebuie să continue reforma în sistemul de sănătate Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Hunor Kelemen: UDMR discută, zilele acestea, cu premierul despre relaţia CNAS-MS şi finanţarea sectorului sanitar UDMR va discuta cu premierul Emil Boc, în zilele imediat următoare, posibilitatea intrării Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate în subordinea Ministerului Sănătăţii, în condiţiile în care viitorul ministru al Sănătăţii nu va putea rezolva problemele de fond ale sectorului dacă nu se clarifică relaţia...
Premierul Emil Boc a semnat numirea medicului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat miercuri numirea în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a medicului Andrei Georgescu, precum şi revocarea din funcţie a lui Raed Arafat, a anunţat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.
Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a lui Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de numire a medicului Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii, informează Administraţia Prezidenţială.