Cele mai citite
 


Proiect pentru un nou spital la Galaţi
joi, 18 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul Paul Florea a anunţat, miercuri, că la Galaţi s-ar putea construi un nou spital, existând în această direcţie o propunere venită din partea unor investitori.
"E un proiect, o iniţiativă privată. Am înţeles că sunt şase spitale prevăzute în acest proiect la nivel naţional, unul dintre proiecte a fost deja adjudecat de Bucureşti şi m-aş bucura ca al doilea să fie la Galaţi. Nu i-am cunoscut pe investitori, îi aşteptăm. Suntem deschişi pentru oricine vrea să facă un astfel de spital, cu condiţia să verificăm seriozitatea şi să aplicăm pentru un astfel de proiect în sistem de parteneriat public-privat", a declarat, pentru AGERPRES, Paul Florea.
El a precizat că investiţia este estimată la aproximativ 126 milioane de euro, terenul de cinci hectare necesar urmând a fi pus la dispoziţie fie de Administraţia Domeniilor Statului, fie de Consiliul Judeţului Galaţi.
Acesta nu este însă singurul proiect de construcţie a unui nou spital la Galaţi. În trecut a existat un proiect guvernamental care după 2008 a fost blocat. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: 30 de persoane cu Alzheimer vor fi tratate într-un nou centru medico-social Primăria Galaţi a finalizat marţi un centru medico-social destinat persoanelor bolnave de Alzheimer, un nou proiect cu finanţare europeană nerambursabilă, în domeniul serviciilor sociale, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de biroul de presă al municipalităţii.
Galaţi: Proiect în premieră pentru integrarea şcolară a copiilor cu autism Galaţi, 29 sep/Agerpres/- Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism (APCA) Galaţi a lansat, marţi, în premieră pentru judeţ, proiectul 'Curier pentru autism', care se va desfăşura pe tot parcursul anului şcolar 2015-2016, atât în unităţile de învăţământ, cât şi în afara acestora, a declarat...
Galaţi: Proiect de 3,4 milioane de lei pentru modernizarea Centrului Medico-Social Municipalitatea gălăţeană a lansat, miercuri, proiectul 'Dezvoltarea şi extinderea Centrului Medico-Social Galaţi', finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013.
Galaţi: Proiect pentru sănătatea persoanelor private de libertate Penitenciarul Galaţi, în colaborare cu Serviciul Umanitar pentru Penitenciare - filiala Moldova, a derulat, timp de trei zile, la sediul unităţii penitenciare, proiectul 'Împreună pentru o sănătate mai bună'.
Galaţi: Al doilea punct studenţesc de prim ajutor din ţară, la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, 11 apr/Agerpres/- Cei peste 8.000 de studenţi ai Universităţii Dunărea de Jos care frecventează facultăţile din Campusul Ştiinţei beneficiază începând de luni de al doilea punct studenţesc de prim ajutor din ţară, care se adaugă celui inaugurat în urmă cu un an pentru cei peste 2.500 de studenţi...
Pacienţii de la sate din Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa vor beneficia de consultaţii fără a se deplasa la oraş Aproape 200 de medici de familie din mediul rural din judeţele Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa au primit echipamente portabile pentru diverse analize şi au fost instruiţi cum să le folosească, astfel încât bolnavii cronici nu vor mai trebui să parcurgă zeci de kilometri până la oraş pentru a-şi efectua...