Cele mai citite
 


TotalSoft demarează o campanie de repoziţionare a brandului, prin lansarea unui nou portal
joi, 18 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Producătorul de software TotalSoft, membru al grupului Global Finance, anunţă lansarea proiectului totalsoft.ro prin care îşi propune repoziţionarea brandului de companie în zona inovaţiei în tehnologia informaţiei.
Noul portal este împărţit în trei secţiuni: servicii, soluţii şi inovaţie. Prima secţiune este dedicată dezvoltării de proiecte software la cheie, prezintă competenţele companiei, dar şi proiecte de referinţă din România şi piaţa internaţională.
Partea dedicată soluţiilor scoate în evidenţă expertiza în project management câştigată de TotalSoft prin cele peste 650 de implementări ale sistemului Primavera.
Nu în cele din urmă, secţiunea de inovaţie se adresează comunităţii de cercetare prin implicarea clienţilor, partenerilor şi a altor specialişti IT în dezvoltarea portofoliului de produse. O parte dintre specialiştii care stau în spatele soluţiilor dezvoltate de către companie sunt prezentaţi pe larg prin intermediul conceptului United Brains of TotalSoft.
Site-ul va prezenta, totodată, parteneriatele strategice, comerciale sau tehnologice prin care compania va acoperi noile nevoi ale clienţilor, în această zonă intrând şi parteneriatul cu Tableau Software, lider mondial în vizualizarea datelor, tehnologie adoptată în cadrul aplicaţiei de business intelligence, Charisma Analyzer.
Pagina totalsoft.ro, integrată cu www.charisma.ro, este disponibilă momentan numai în limba română, urmând ca, până la finele acestui, an să fie localizat şi în limbile engleză, bulgară şi greacă.
TotalSoft este prezentă pe piaţa soluţiilor software destinate domeniului medical de peste 15 ani, timp în care a implementat soluţiile sale în numeroase clinici medicale, laboratoare şi spitale atât din domeniul privat, cât şi din domeniul public, în ţări precum: România, Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia sau SUA.AGERPRES/ (AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Producătorul de software TotalSoft a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software din România, membru al Global Finance, a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse, lider european pentru soluţii de Talent Management, informează, luni, Total Soft.
TotalSoft a lansat unui pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail TotalSoft, liderul pieţei ERP din România, a lansat un pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail, Charisma Retail 2012, având la bază cea mai populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, utilizată de peste 2.100 de magazine.
TotalSoft lansează Charisma Medical Software în Cloud TotalSoft, cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, a lansat sistemul Charisma Medical Software în Cloud, pentru care au fost încheiate contracte de furnizorii de servicii medicale MedLife, Regina Maria, Medsana, Anima Speciality Medical Services şi Medicover, au anunţat
Cotă de piaţă în creştere pentru TotalSoft pe segmentul soluţiilor de tip ERP Cota de piaţă a TotalSoft, producătorul sistemului Charisma ERP, a crescut în acest an pe plan local până la 14%, în acelaşi timp compania clasându-se pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii de tip ERP din România, conform studiului 'ERP Romania 2011. Analysis and trends of the ERP software products...
Afacerile TotalSoft au crescut cu 11,5% în primele şase luni ale anului TotalSoft, unul dintre principalii producători regionali de software, a înregistrat, în primul semestru din 2011, o cifră de afaceri de 11,6 milioane euro, cu 11,5% peste raportarea din perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.
Parteneriat între TotalSoft şi o companie de IT din Oradea pe segmentul software de business TotalSoft, cel mai important furnizor de ERP /Enterprise Resource Planning/ din România, şi-a mărit portofoliul de clienţi din România cu compania orădeană de IT, CG&GC HiTech Solutions, a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, grupul internaţional.