Cele mai citite
 


Deţinuţii vor face igienizarea spaţiilor exterioare ale Institutului Fundeni
vineri, 19 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 60 de deţinuţi vor face igienizarea spaţiilor exterioare ale Institutului Clinic Fundeni.
"Am apelat la această măsură pentru ca să facem economii, institutul are peste 20 de hectare spaţii exterioare şi o parte din igienizare o vom face cu deţinuţii de la Jilava pentru o perioadă de 20 de zile pentru aproximativ 15 hectare. Transportul şi salariile le vom plăti noi, vom plăti salariul minim pe economie, hrana şi paza fiind asigurată de penitenciar", a declarat joi pentru AGERPRES dr. Carmen Orban, managerul institutului.
Ea a adăugat că a fost suplimentat şi numărul celor care asigură serviciul de pază pentru institut.
Institutul Clinic Fundeni este una dintre cele mai mari instituţii sanitare care asigură asistenţă medicală nu numai pentru Bucureşti şi zonele limitrofe ci şi pentru toată ţara. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Asistenţa medicală dentară în ambulatoriile de specialitate ale spitalelor se va plăti ca în sistemul privat Membrii Colegiului Medicilor Dentişti Mureş au protestat, joi, la Târgu Mureş, faţă de măsura de sistare a alocării fondurilor pentru decontarea serviciilor de medicină dentară, adoptată de Ministerul Sănătăţii, arătând că aceasta va atrage după sine eliminarea gratuităţii pentru cazurile sociale şi...
Dolj: O asistentă medicală de la Penitenciarul Craiova a fost concediată pe motiv că ar fi introdus un telefon în închisoare O asistentă medicală de la Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă /PRMS/ din Craiova a fost concediată de conducerea unităţii pe motiv că ce ar fi introdus un telefon mobil în închisoare pe care l-ar fi înmânat unui deţinut.
Alimente, haine şi asistenţă medicală pentru persoanele fără adăpost din zona Gării de Nord Peste 200 de persoane fără adăpost din zona Gării de Nord vor primi joi alimente, haine şi asistenţă medicală în cadrul proiectului "O şansă caldă", organizat de Asociaţia Şansa Ta, în parteneriat cu "La Cantine de Nicolai", Asociaţia Studenţească Amicus şi Şcoala "Mihai Ionescu" din Bucureşti.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Asistenţa medicală în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai în Capitală va fi asigurată de următoarele unităţi sanitare:
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.