Cele mai citite
 


Premierul Emil Boc spune că nu cunoaşte aspecte legate de firmele la care ar fi acţionar ministrul Ritli
sâmbătă, 20 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prim-ministrul Emil Boc a declarat, vineri, că nu cunoaşte aspecte legate de situaţia privind firmele la care ar fi fost acţionar ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli.
Premierul a reiterat faptul că a clarificat deja aspectele referitoare la demisia lui Ritli din funcţia de şef al Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Bihor în anul 2002, în urma unui incident în care 20 de bebeluşi au murit la Maternitatea din Oradea.
"Aspectele care ţin de situaţia anterioară a domnului Ritli au fost discutate la momentul numirii lui. Partea de firme, nu ştiu la ce vă referiţi, pentru că nu am informaţii despre firme. Ştiu doar de partea cu demisia lui de la Direcţia de Sănătate", a spus Boc.
Premierul s-a întâlnit, vineri, cu ministrul Sănătăţii, la sediul Guvernului.
"Am discutat aspectele care ţin de funcţionarea Ministerului Sănătăţii şi de priorităţile pe care le are Guvernul. Am luat punct cu punct necesităţile de reformă pe care trebuie să le facă ministerul, avem un acord pe aceste lucruri, urmează ca ele să fie implementate", a precizat Boc.
Premierul a făcut aceste declaraţii după o discuţie, la sediul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, cu reprezentanţii acestei instituţii, despre programele de garanţii de stat.
După ce a prezentat aspecte legate de tema discuţiilor, Boc le-a sugerat reprezentanţilor Fondului şi secretarului de stat în Ministerul Finanţelor Bogdan Drăgoi să plece din faţa jurnaliştilor, pentru a nu fi asociaţi şi ei declaraţiilor politice pe care urma să le facă.
"Dacă nu mai sunt întrebări privind garanţiile, eu vă mulţumesc, ca să nu vă pun complice la declaraţii politice şi pe dumneavoastră", a spus Boc. AGERPRES/(A - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
PM Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii trebuie să continue reforma în sistemul de sănătate Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Emil Boc: Cseke Attila nu şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu şi-a prezentat demisia din funcţie în ultimele două zile şi nici nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, după tragedia de la maternitatea Giuleşti soldată cu moartea a patru bebeluşi.
Emil Boc: Nu rezultă o cauzalitate directă între cele două decese şi desfiinţarea centrului de sănătate şi a spitalului Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, unde participă la Conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că "ministrul Sănătăţii are susţinere să facă reformă în sănătate pentru că aceasta este necesară".
Emil Boc: Dialogul va continua între ministrul Sănătăţii şi medicii de familie Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, la B1TV, că dialogul între ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi reprezentanţii medicilor de familie pe marginea contractului-cadru va continua în perioada următoare.
Ritli Ladislau: Vor fi consultări timp de 3-6 luni pentru noua lege a Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat luni că, în urma consultării pe care a avut-o cu premierul Emil Boc privind noua lege a Sănătăţii, ar putea fi două versiuni: fie amendarea vechiului act normativ, dar sunt deja prea multe amendamente, fie un proiect nou.