Cele mai citite
 


Vaslui: Fonduri insuficiente pentru laboratoarele de analize medicale
sâmbătă, 20 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sute de persoane din judeţul Vaslui sunt înscrise pe listele de aşteptare ale laboratoarelor de analize medicale.
Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui, nu sunt fonduri suficiente pentru a putea fi onorate toate cererile.
"Din cauza fondurilor încă insuficiente, lista de aşteptare la analizele medicale este puţin cam lungă şi cu un termen destul de lung, cu toate că noi am asigurat un plafon constant în ultimul an. Se pare că solicitările sunt mult mai mari şi depăşesc sumele pe care le avem. Ne străduim şi noi să redirijăm aceste fonduri cum putem mai bine, dar chiar şi aşa sunt multe persoane pe listele de aşteptare", a declarat, joi, pentru AGERPRES, Corneliu Mihalache, preşedintele CJAS Vaslui.
Media sumei alocate lunar laboratoarelor de analize medicale depăşeşte 2 milioane de lei, bani ce se împart între cele 47 de laboratoare aflate în contract cu CJAS Vaslui. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Fonduri mai mici pentru laboratoarele de analize medicale Cele 13 laboratoare medicale din judeţul Vaslui aflate sub contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui au primit fonduri mai puţine în luna martie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Vaslui: S-au alocat fonduri pentru persoanele care aşteaptă să îşi facă analize gratuite Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a anunţat, luni, că laboratoarele medicale din judeţ, aflate sub contract cu instituţia de sănătate au primit fondurile necesare pentru a relua efectuarea de analize medicale gratuite.
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Vaslui: Banii pentru analize medicale, epuizaţi din primele zile ale lunii noiembrie Laboratoarele medicale din judeţul Vaslui care au contract cu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) au primit pentru ultimele două luni ale anului doar 20.000 de lei, fondurile alocate fiind cu 90% mai mici faţă de cele din lunile trecute, în condiţiile în care necesarul este de aproximativ...
Mehedinţi: Bani în plus de la CJAS pentru laboratoarele de analize medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mehedinţi a alocat, suplimentar, 322.000 de lei celor 12 laboratoare de analize medicale din judeţ.
Vaslui: Sute de pacienţi sunt pe lista de aşteptare pentru a primi proteze Sute de vasluieni care au nevoie de diverse tipuri de proteze şi au depus cereri la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui, sunt nevoiţi să aştepte şi câte trei ani pentru a primi respectivele dispozitive.