Cele mai citite
 


Fotbal: Brazilianul Socrates, 57 de ani, internat, din cauza unei hemoragii digestive
luni, 22 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul internaţional de fotbal brazilian Socrates Brasileiro Sampaio de Souza de Oliveira, Socrates, 57 de ani, a fost internat în spitalul Albert Einstein, din Sau Paulo, din cauza unei hemoragii digestive. Spitalul, care nu a dat mai multe detalii, a anunţat că această hemoragie a fost cauzată de hipertensiune.
Socrates, care a disputat cu selecţionata braziliană Mondialele din Spania 1982 şi Mexic 1986, a declarat recent, într-un interviu acordat cotidianului Folha din Sao Paulo că există posibilitatea de a deveni director tehnic al selecţionatei de fotbal a Cubei, decizia sa fiind legată şi de convingerile sale "socialiste". Fost jucător la Corinthians, Socrates, care este şi medic de profesie, a condus în anii 80 mişcarea "Democraţia corintiană", în care deciziile din echipă erau luate prin vot şi nu prin obişnuitele hotărâri ale conducerii.
Ca jucător, Socrates, un mijlocaş sobru, cu un joc cerebral, a evoluat şi în Europa, la Fiorentina. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Socrates, în continuare la terapie intensivă, dar starea lui este stabilă Fostul fotbalist brazilian Socrates, aflat la terapie intensivă de luni din cauza unei hemoragii digestive, se află în stare stabilă, conform unui buletin medical publicat miercuri de spitalul ''Albert Einstein'' din Sao Paulo.
Galaţi: Bărbat în stare gravă, salvat cu elicopterul SMURD Un bărbat de 59 ani, din comuna Cuca, cu hemoragie digestivă, a fost transportat marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, în condiţiile în care DN 24 D care duce în localitate era blocat de zăpadă şi viscol.
Fotbal: Ricardo Gomes revine la Vasco da Gama în calitate de director sportiv Ricardo Gomes, fostul fundaş şi antrenor al echipei Paris Saint-Germain, victima unui accident vascular cerebral pe data de 28 august 2011, pe când antrena clubul Vasco da Gama din Rio, va reveni în cele din urmă la gruparea carioca, dar în calitate de director sportiv, au anunţat miercuri oficialii...
Iaşi: La spital din cauza excesului de alimente Un pacient ajunge la fiecare şase minute la UPU de la Centrul de Traumă şi Toxicologie ''Sfântul Ioan" din Iaşi cu afecţiuni digestive acutizate din cauza alimentaţiei de Crăciun stropită cu alcool, a declarat luni dr. Tudor Ciuhodaru.
MS: 244 milioane de lei pentru continuarea programelor speciale şi pentru implementarea altora noi Ministerul Sănătăţii a alocat anul acesta 244 milioane de lei pentru continuarea celor cinci programe speciale (acţiuni prioritare) demarate în 2014 destinate îngrijirii celor mai grave cazuri internate în spitale şi pentru implementarea a două noi programe - de chirurgie endovasculară şi intervenţii...
Ce boli previne vaccinarea pneumococica Bacteria care provoacă bolile pneumococice se numește Streptococcus pneumoniae și se găsește, în mod normal, în nazo-faringele copiilor sănătoși, făcând parte din flora microbiană normală. Cam jumătate dintre copii sunt purtători de pneumococ, iar în colectivități (grădinițe, creșe) ajung să îl aibă...