Cele mai citite
 


Hunedoara: Şapte persoane din autocarul răsturnat pe DN 7 au rămas internate în spitalul din Deva
luni, 22 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte persoane din Republica Moldova, dintre cele 21 rănite în accidentul de autocar produs pe DN 7, în zona oraşului Simeria, au rămas internate, sâmbătă, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, celelalte având permisiunea medicilor de a pleca.
"Cele şapte persoane sunt internate la secţiile de chirurgie şi ortopedie, iar starea lor de sănătate este stabilă. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva au fost aduşi 18 pacienţi, dintre care 11 au fost externaţi", a declarat, sâmbătă, managerul spitalului, Silviu Didilescu.
Alţi trei pasageri răniţi în accidentul de autocar, care au fost internaţi la Spitalul "dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara, au fost externaţi sâmbătă după-amiază.
Cele 14 victime s-au alăturat călătorilor din autocar care au fost adăpostiţi, pe parcursul nopţii, în sala de sport a unui liceu din oraşul Simeria. Tot acolo, pasagerii au primit o masă caldă, în aşteptarea autocarului de rezervă.
Accidentul în care autocarul din Republica Moldova s-a răsturnat pe marginea DN 7 a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Autocarul în care se aflau 53 de pasageri plecase din Chişinău şi se îndrepta spre Milano (Italia), unde călătorii trebuiau să ajungă la muncă.
Poliţiştii hunedoreni au deschis dosar penal pe numele şoferului autocarului, apreciind că acesta nu a respectat o distanţă corespunzătoare faţă de un autovehicul aflat în faţa sa. La o frână, autocarul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe marginea drumului, 21 de persoane fiind rănite, dintre care trei sunt în stare gravă.
Autocarul şi bagajele călătorilor au fost păzite pe parcursul nopţii de echipe ale jandarmilor hunedoreni.
Sâmbătă la prânz, autocarul avariat a fost ridicat de la locul accidentului şi a fost parcat în curtea unui liceu din Simeria. AGERPRES - FOTO PE FLUX/(AS - Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Poliţiştii au deschis dosar penal în cazul accidentului de autocar cu 21 de răniţi Poliţiştii hunedoreni au deschis dosar penal pe numele şoferului autocarului din Republica Moldova care s-a răsturnat pe DN 7, în apropiere de Simeria, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în urma accidentului 21 de pasageri fiind răniţi, trei dintre ei aflându-se în stare gravă la spital.
Hunedoara: 21 de cetăţeni moldoveni au fost răniţi după ce autocarul lor s-a răsturnat pe DN 7 Un număr de 21 de persoane din Republica Moldova au fost rănite într-un accident care s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 7, în afara localităţii Simeria, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe marginea drumului, victimele fiind transportate, în stare stabilă, la spitalele...
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Hunedoara: Contracte de muncă suspendate pentru medicii implicaţi în scandalul reţetelor pentru bolnavii de cancer Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a decis luni să suspende contractele individuale de muncă ale celor doi medici oncologi implicaţi în dosarul reţetelor medicale prescrise în fals pentru tratamentul bolnavilor de cancer, pacienţii urmând să fie redistribuiţi către alţi specialişti.
Două paciente rănite la Chişinău sunt în stare gravă, una în stare foarte gravă; prognostic rezervat Două dintre cele trei femei rănite în incendiul care a avut loc într-o cafenea din Chişinău sunt în stare gravă, iar cealaltă în stare foarte gravă, toate fiind intubate şi având un prognostic rezervat, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arşi, medicul Adrian Stănculea.
Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva ar putea realiza venituri lunare de 10.000 de lei prin coplată Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva ar putea obţine venituri lunare în sumă de 10.000 de lei prin aplicarea sistemului de coplată, consiliul de administraţie stabilind o valoare de 10 lei pentru această taxă, a declarat, marţi, pentru AGERPRES directorul financiar-contabil al unităţii medicale, Vetuţa...