Cele mai citite
 


Iaşi: Personal medical agresat de rudele şi prietenii unei paciente
luni, 22 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Rudele şi prietenii unei tinere, care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, şi-a fracturat mâna într-un club, au agresat personalul medical de la fostul Spital de Urgenţe, acum clinică exterioară a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.
"Aparţinătorii unei paciente de 28 de ani au agresat în această noapte, fizic şi verbal, personalul din UPU. Aceştia nu au vrut să asculte indicaţiile cadrelor medicale şi au reacţionat violent atunci când medicii au încercat să le explice procedurile ce trebuie urmate", a declarat, sâmbătă, dr. Tudor Ciuhodaru.
Potrivit sursei citate, pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.
Este a doua oară în această săptămână când personalul de la Urgenţe este agresat. Marţi, un bărbat din localitatea Vlădiceni a agresat personalul UPU, după ce, pe parcursul drumului în ambulanţă, a spart un geam şi a încercat să se automutileze. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Iaşi: Personal medical agresat de un pacient Un bărbat din localitatea Vlădiceni a agresat, pentru a doua oară într-o săptămână, personalul care lucrează în unitatea de primire de urgenţă (UPU) a Spitalului 'Sfântul Spiridon' din Iaşi.
Iaşi: Şi-au petrecut noaptea de Înviere la spital Peste 70 de persoane au necesitat asistenţă de urgenţă în garda de Înviere la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Iaşi: A bătut medicii şi asistentele pentru că i-au salvat viaţa Iaşi, 6 aug /Agerpres/ - Personalul de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU), din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan', din Iaşi, a fost agresat în noaptea de joi spre vineri de unul dintre pacienţi.
Iaşi: Femeie înjunghiată cu un cuţit în stradă; victima - transportată la Spitalul 'Sf. Spiridon' Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.
Iaşi: DSP va sesiza Colegiul Medicilor în cazul profesorului mort după ce a fost plimbat între spitale Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi vor constitui o comisie formată din directorul executiv şi directorul executiv adjunct care împreună cu managerii de spitale şi directorii medicali vor evalua, din nou, protocoalele de colaborare încheiate între unităţile sanitare din judeţul Iaşi.