Cele mai citite
 


Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie
marţi, 23 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Lucrările au întârziat, pentru că documentaţia a stat mai mult de 140 de zile la Ministerul Sănătăţii, fără să ni se spună nimic. Ar trebui dat în folosinţă pe 29 septembrie, dar, dacă nu reuşim până atunci, cel mai sigur îl vom inaugura pe 15 octombrie', a declarat luni, pentru AGERPRES, Gheorghe Bunea Stancu.
Modernizarea Ambulatoriului de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila se realizează în cadrul unei proiect finanţat din POR 2007-2013, Domeniul major de intervenţie 3.1 - 'Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.
Valoarea totală a proiectului este de 42.673.559,80 lei, din care 34.794.961,97 lei finanţarea nerambursabilă, proiectul se derulează pe parcursul a 18 luni, având ca obiectiv general îmbunătăţirea calităţii serviciilor de asistenţă medicală din judeţul Brăila şi din regiune.
CJ Brăila are în plan să introducă în cadrul Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe un sistem de acces electronic pentru pacienţi, pentru a elimina astfel cozile de la uşa doctorilor.
'Va fi un sistem modern, unde accesul va fi controlat din toate punctele de vedere. Pacienţii nu vor mai sta la uşa doctorului, ci, atunci când li se va permite electronic să intre, vor merge direct la doctor. Doctorul îi va aştepta, iar după ce îşi rezolvă problemele, va fi chemat următorul şi aşa mai departe', a explicat Stancu.
Preşedintele CJ a mai spus că acest ambulatoriu are scopul de a tria pacienţii şi de a-i trimite la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) doar pe cei care reprezintă într-adevăr cazuri de urgenţă.
'Doresc ca ambulatoriul să rezolve 40% din cazurile care se prezintă la UPU, mai ales că este dotat cu trei săli de operaţie valide şi una de consultaţie. 13 ecografe, un Computer Tomograf 256, vârful de lance al tomografiei în momentul de faţă', a mai spus Stancu. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei, va fi inaugurat pe 19 noiembrie, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat în luna august Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care are o valoare de peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat în luna august, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Oficial MS cere anchetă la SJU privind stricarea celor două tomografe Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Iulian Chiriac, a declarat vineri, la Brăila, că trebuie demarată o anchetă la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru a se vedea cauzele care au dus la defectarea celor două computere tomograf din cadrul instituţiei, în valoare de peste un milion de...
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Şeful DSP Brăila: Un tomograf al Spitalului Judeţean s-a stricat din cauza numărului mare de expuneri Unul din cele două tomografe defecte de la Spitalul Judeţean Brăila s-ar fi stricat din cauza numărului mare de expuneri, după cum a declarat luni, în conferinţă de presă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Preşedintele CJ, nemulţumit de degradarea lucrărilor efectuate la Ambulatoriul Spitalului Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri că Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ar putea fi inaugurat pe 15 octombrie, chiar dacă, între timp, au apărut o serie de probleme legate de parchet sau de pereţii interiori...