Cele mai citite
 


Despre homeopatie - www.Sensotv.ro
marţi, 23 august 2011   ::   1 Comentarii :: :: Video, Altfel de medicina
 

 

 

Sorin Cadar - medic primar ORL - medic homeopat - Clinica SentiSan explică ce este homeopatia şi care sunt avantajele folosirii tratamentelor homeopate.

 

Notare
Comentarii
de liana ionescu
Domnule doctor sufar de o depresie pentru care urmez doua tratamente unul dat de medicul psihiatru pe care-l fac de o luna cu venlafaxina de 37.5 mg si unul dat de medicul homeopat. Care este parerea dvs. este bine sa fac cele 2 tratamente? Eu am luat decizia sa incerc si homeopatia sa ma ajute sa-mi revin mai repede. Tratamentul homeopat pe care-l am este de 3 pastile de natrium muriaticum si peste o luna 5 pastile de sepia. Din experienta dvs. care este durata de timp dupa care se vor vedea rezultate pozitive in starea mea de sanatate? va multumesc.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Remedii homeopate împotriva gripei - www.Sensotv.ro Sorin Cadar - medic primar ORL - medic homeopat - Clinica SentiSan ne oferă câteva tratamente homeopate pentru prevenirea sau vindecarea gripei de sezon.
Homeopatie Cuvântul homeopatie derivă din cuvintele greceşti omeo pathos — „suferinţă asemănătoare". Terapia se bazează pe principiul „cui pe cui se scoate". Homeopaţii cred că, dacă luată în doze mari o substanţă poate produce simptomele unei boli, administrată în doze infime ea are capacitatea de a...
La Clinica ORL a Spitalului 'Sfânta Maria' nu se mai fac operaţii, din cauza condiţiilor improprii La Clinica ORL a Spitalului "Sfânta Maria" nu se mai fac în prezent intervenţii chirugicale, din cauza faptului că în sala de operaţii sunt infiltraţii şi nu există ventilaţie specială, a declarat marţi prof. dr. Codruţ Sarafoleanu.
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...
Mit si adevar despre consumul de vitamina C Conf. Dr.Maria Beuran - Șef. Lucrari - Medic Primar ORL; Dr. în Științe Medicale - Clinica Mediclass și Dr.Iolanda Vivisenco - Medic Specialist Pediatru - Clinica Medsana vorbesc despre importanța administrării vitaminei C la copii și adulți, dar și despre miturile legate de aceasta. www.sensotv...
Clinică pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar la femei, deschisă în Capitală O clinică medicală, dedicată femeilor, pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice s-a deschis joi în Capitală.