Cele mai citite
 


Terapii ayurveda din regiunea Kerala India documentar
marţi, 23 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Altfel de medicina
 

 

 

Medicina Ayurveda foloseste aceste terapii pentru tratamentul sistemului nervos si endocrin. Odata reechilibrat organismul pot apare rezultate deosebite in tratamentul bolilor intregului corp. Intr-o ambianta unica, Centrul Medical Ayurveda Sibiu, ofera aceste terapii exotice aduse tocmai din sudul Indiei.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Numărul cazurilor de diabetul zaharat de tip 2 în creştere Educaţia continuă a pacienţilor cu diabet zaharat reprezintă singura soluţie pentru a asigura succesul terapiei şi controlul evoluţiei acestei afecţiuni pe termen lung, au evidenţiat specialiştii diabetologi cu prilejul Congresului Naţional de Diabet de la Sibiu.
India: Opt femei au murit şi alte peste 60 au ajuns la spital în urma unei operaţiuni de sterilizare în masă Opt femei au murit şi alte peste 60 au fost spitalizate, câteva dintre ele în stare gravă, într-un centru din India, după o operaţiune de sterilizare în masă, a anunţat marţi un responsabil local, transmite AFP.
India: O femeie de 87 de ani, declarată moartă în incendiul dintr-un spital privat, a fost găsită în viaţă O femeie care a fost trecută iniţial pe lista persoanelor care şi-au pierdut viaţa într-un incendiu ce a cuprins un spital privat din Kolkata (estul Indiei) a fost găsită sâmbătă în viaţă, a anunţat presa locală, citată de Associated Press.
India: O infirmieră a murit după ce a fost 42 de ani în comă în urma unui viol O infirmieră a murit luni după ce a fost 42 de ani în comă în urna unui viol, incident care a făcut India să îşi flexibilizeze legea care interzice eutanasia. Aruna Shanbaug avea creierul grav afectat şi era în stare vegetativă la un spital din Bombay după ce fusese sugrumată cu o lesă şi agresată sexual...
India: Medicii au extras scheletul unui fetus rămas timp de 36 de ani în abdomenul unei femei Medici din India au extras scheletul unui fetus rămas timp de 36 de ani în abdomenul unei femei. Pare a fi cea mai lungă sarcină extrauterină cunoscută până în prezent, a informat unul din medici, citat marţi de AFP.