Cele mai citite
 


Buzău: Niciun medic nu s-a înscris la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă
miercuri, 24 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Niciun medic nu s-a înscris pentru cele 11 posturi de medic specialist scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, ultima zi de înscriere fiind miercuri.
"Am scos la concurs 11 posturi pentru secţiile de neurologie, boli infecţioase, reumatologie, pediatrie, UPU-SMURD, cardiologie. Deşi mâine (miercuri - n.r.) este ultima zi de înscriere, niciun medic nu s-a înscris la acest concurs', a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, dr. Dorel Nicolescu.
Potrivit acestuia, medicii specialişti pleacă în străinătate sau renunţă la cariera medicală pentru alte joburi.
Managerul Dorel Nicolescu a mai spus că, "deşi există posibilitatea de prelungire a contractului de muncă pentru medicii pensionari, conform legii în vigoare, aceştia sunt totuşi insuficienţi".
"În unele secţii, nu mai pot fi asigurate gărzile şi acest lucru creează disfuncţionalităţi în desfăşurarea actului medical", a conchis Nicolescu.AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:40 de posturi scoase la concurs la Spitalul judeţean de Urgenţă Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău scoate la concurs 40 de posturi, dintre care peste jumătate de asistent medical debutant.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău: Concurenţă ridicată la concursul pentru locurile vacante din sistemul sanitar Pentru ocuparea celor 15 posturi cu durată determinată scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău s-au înscris 89 de candidaţi.
Buzău: Comisie de anchetă a CJ pentru verificarea situaţiei de la secţia de pediatrie a Spitalului judeţean Managerul general al Spitalului judeţean de urgenţă Buzău, dr.Marius Anastasiu, a refuzat, luni, să comenteze imaginile prezentate de televiziuni în care mai mulţi copii internaţi la secţia de pediatrie sunt legaţi de paturi, motivând că ''este un fapt minor faţă de problemele mari cu care se confruntă...
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
MS: DSP Buzău anchetează cazul copiilor abandonaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ministerul Sănătăţii a luat legătura cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Buzău pentru a ajuta la verificarea şi rezolvarea situaţiei referitoare la copiii abandonaţi în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.