Cele mai citite
 


Buzău: Noi angajaţi la Protecţia Copilului
miercuri, 24 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Buzău a aprobat marţi angajarea a 20 de asistenţi maternali de către Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
Salariile sunt asigurate pe o perioadă de un an de către o organizaţie non-guvernamentală, contractele de muncă urmând să fie prelungite cu finanţare de la buget.
''Grupul ţintă sunt copiii care sunt abandonaţi în Maternitate cu vârste cuprinse între 0 şi 2 ani pentru care nu găsim plasament. În ultima perioadă am pierdut foarte mulţi asistenţi maternali şi dorim să menţinem întreaga reţea funcţională întrucât pentru această grupă de vârstă nu avem posibilitatea de instituţionalizare'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al DGASPC Buzău, Roxana Kovaci.
Potrivit sursei citate, cei 20 de noi angajaţi se vor adăuga celor peste 250 de asistenţi maternali care asigură preluarea şi îngrijirea copiilor abandonaţi din judeţ. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Peste 80 de copii din sistemul de protecţie, trataţi de stomatologi italieni O echipă este formată din 24 medici, asistenţi medicali şi igienişti profesionişti din Italia au tratat timp de două săptămâni peste 80 de copii din sistemul de protecţie socială din judeţul Buzău, fiind efectuate 400 de intervenţii stomatologice.
Buzău: Un nou centru destinat copiilor cu autism Un centru de consiliere şi asistenţă pentru persoane cu autism unde 19 copii beneficiază de asistenţă de specialitate s-a deschis în cadrul Complexului de servicii pentru copilul cu handicap sever nr. 8 din Buzău.
Buzău: Conducerea DGASPC solicită demisia directorului centrului unde a murit un copil Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău a solicitat luni demisia şefului Centrului pentru copii cu handicap sever nr. 8, unde în urmă cu două săptămâni a murit un copil.
Buzău: Preşedintele CJ, Cristi Bîgiu, cere măsuri rapide la Spitalul judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Buzău, Cristi Bîgiu, consideră că ''managementul Spitalului Judeţean Buzău trebuie să ia măsuri imediate pentru a remedia problemele semnalate de Comisia de anchetă în cazul Secţiei de Pediatrie'' şi cere ''înlocuirea şefului secţiei de pediatrie''.
Buzău:44 de nou-născuţi, abandonaţi la naştere În primele nouă luni din acest an, 44 de nou-născuţi au fost abandonaţi la naştere şi au fost preluaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău.
Buzău: Grup de lucru pentru apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi Un grup de lucru pentru apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi a fost constituit vineri, în urma unei reuniuni organizate de Asociaţia "1 iunie 2001" în parteneriat cu Consiliul Judeţean Buzău.