Cele mai citite
 


Guvernul alocă peste 2,35 milioane de lei dintr-un ajutor elveţian pentru Centrul de Îngrijiri Paliative
miercuri, 24 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul alocă peste 2,35 milioane de lei, din Fondul elveţian de contrapartidă, pentru modernizarea şi dotarea Centrului de Îngrijiri Paliative "Sfântul Nectarie" din Bucureşti, potrivit unei hotărâri publicate luni în Monitorul Oficial.
Conform HG adoptate în şedinţa de guvern din 17 august, pe lângă banii alocaţi de Executiv din programul de asistenţă finanţat de autorităţile elveţiene, şi Mitropolia Ortodoxă a Munteniei şi Dobrogei asigură o cofinanţare de circa 565.000 de lei, pentru lucrările de la centrul de îngrijire a pacienţilor aflaţi în stadiu terminal.
În baza acestui act normativ, Mitropolia Munteniei şi Dobrogei, prin Arhiepiscopia Bucureştilor, este obligată să prezinte raportări trimestriale Ministerului Finanţelor Publice şi Ambasadei Elveţiei la Bucureşti privind stadiile realizării proiectului gestionat de biserică.
Fondul elveţian de contrapartidă este oferit României de autorităţile de la Berna printr-un acord interguvernamental româno-elveţian încheiat în anul 1992 şi înnoit în anul 2001. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
PMB: Demararea programului pentru dotarea cabinetelor medicale din şcoli, pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de joi Demararea programului pentru dotarea şi modernizarea cabinetelor de asistenţă medicală şcolară şi de medicină dentară din unităţile de învăţământ public preşcolar, şcolar şi universitar din Bucureşti se află pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de joi a CGMB.
PMB va demara un program pentru dotarea şi modernizarea cabinetelor medicale şcolare Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB), va demara un program pentru dotarea şi modernizarea a 143 de cabinete de asistenţă medicală şcolară dentară şi a 450 de cabinete de asistenţă medicală, conform unei hotărâri adoptate, joi, de Consiliul General.
Giurgiu: Reabilitarea Căminului de bătrâni de la Mironeşti, primul contract de finanţare Regio din acest an pentru judeţ Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Căminului pentru persoane vârstnice Mironeşti, judeţul Giurgiu, este primul contract de finanţare din acest an semnat de judeţul Giurgiu în cadrul Regio, Axa prioritară 3 privind îmbunătăţirea infrastructurii sociale.
Sălaj: Modernizarea şi dotarea spitalului judeţean, între obiectivele CJ în 2015 Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj, instituţie ce administrează Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, va continua în 2015 procesul de modernizare şi dotare cu aparatură medicală a celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ, potrivit precizărilor făcute joi, într-o conferinţă de presă, de Tiberiu Marc, p...
Bugetul ASSMB, suplimentat pentru dotarea Spitalului "Victor Gomoiu"; ASSMB va putea beneficia de consultanţă juridică Bugetul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) urmează să fie suplimentat cu 263.000 de lei pentru dotări necesare finalizării Ambulatoriului Spitalului "Dr. Victor Gomoiu", conform unor hotărâri adoptate, joi, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.
Comunicat de presă - PMB Primarul General, Gabriela Firea, a convocat şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pentru joi, 25 august, începând cu ora 9.00.