Cele mai citite
 


Timiş: Casa de Asigurări de Sănătate a primit bani la rectificarea bugetară
miercuri, 24 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş va folosi banii primiţi la rectificarea bugetară pentru plata furnizorilor de servicii medicale, pentru onorarea reţetelor gratuite şi compensate, dar şi pentru spitale.
Astfel, pentru medicamente cu şi fără contribuţie personală s-au alocat aproape 50.000 mii de lei, pentru medicamentele destinate bolilor cronice cu risc crescut utilizate în programele naţionale cu scop curativ, bugetul a fost suplimentat cu 40.413 mii lei, pentru materiale sanitare specifice utilizate în programele naţionale cu scop curativ - 910 mii de lei. Spre serviciile medicale de hemodializă şi dializă peritoneală vor merge 230 mii de lei, iar pentru dispozitive şi echipamente medicale - 83.000 de lei.
''De rectificarea bugetului vor beneficia şi furnizorii de servicii medicale, dar şi unităţile sanitare cu paturi din judeţ. Astfel, asistenţa medicală pentru specialităţi paraclinice va beneficia de 1.022 mii de lei, serviciile de urgenţă paraspitaliceşti şi transport sanitar vor primi 1.070 mii de lei pentru unităţile publice şi 33.000 lei pentru cele private. Spitalelor generale le vor fi alocaţi 17.571 mii de lei, iar pentru îngrijiri medicale la domiciliu s-au alocat 89.000 de lei'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Oana Răchitan, purtător de cuvânt al CJAS Timiş. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Timiş: Casa Judeţeană de Sănătate a finalizat procesul de contractare cu furnizorii de servicii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a finalizat procesul de contractare pe anul în curs cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din judeţ.
Timiş: Casa Judeţeană de Sănătate încheie anul fără datorii către furnizorii de servicii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a încheiat decontarea facturilor către furnizorii de servicii farmaceutice cu care se află în relaţie contractuală, în valoare de peste 26.000.000 de lei, sumă care reprezintă contravaloarea reţetelor compensate şi gratuite eliberate de farmacii în primele...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
Timiş: Multe farmacii au epuizat fondurile pentru compensate Mai multe farmacii din Timişoara au epuizat fondurile pentru onorarea reţetelor gratuite şi compensate, astfel încât asiguraţii trebuie să îşi plătească medicamentele.