Cele mai citite
 


Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu, trimisă în judecată
joi, 25 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Liliana Teodoriu, care a fost arestată preventiv la sfârşitul lunii iunie pentru luare de mită, a fost trimis, miercuri, în judecată, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.
Procurorii au finalizat ancheta în cazul Lilianei Teodoriu pentru săvârşirea a 49 de infracţiuni de corupţie, înaintând dosarul magistraţilor Tribunalului Botoşani. Pentru alte 100 de luări de mită, procurorii au dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor.
Teodoriu este acuzată că, în calitatea sa de preşedintă a Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii, pretindea şi primea de la pacienţii săi diferite sume de bani pentru a le elibera acestora documente în baza cărora puteau obţine pensii medicale.
Medicul a fost reţinut în urma unii flagrant organizat la sfârşitul lunii iunie de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Fost medic trimis în judecată pentru 131 de infracţiuni de corupţie Botoşani, 15 sep/ Agerpres/- Un fost medic din Botoşani a fost trimis în judecată, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea unui număr de 131 infracţiuni de luare de mită, dintre care 38 în formă continuată, şi a 20 de infracţiuni de abuz în serviciu, se arată într-un comunicat...
Botoşani: Medicul care a luat şpagă de la zeci de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii Fostul şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, medicul Liliana Teodoriu, care este judecată pentru luare de mită de la peste 40 de pacienţi, a dat în judecată CJP.
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu va fi judecată în stare de arest pentru luare de mită Medicul Liliana Teodoriu, care a fost trimisă, miercuri, în judecată pentru 49 de infracţiuni de luare de mită în formă continuată şi luare de mită, va fi judecată în stare de arest preventiv.
Botoşani: Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru medicul Teodoriu Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat, luni, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele medicului Liliana Teodoriu, acuzată de luare de mită în formă continuată, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct Titiana Ungureanu.