Cele mai citite
 


Galaţi: A născut în cimitir
joi, 25 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 27 de ani din Galaţi a născut, miercuri, o fetiţă, în cimitirul Etenitatea din Galaţi, unde locuia printre morminte, de trei luni.
Tânăra a fost descoperită lângă copilul pe care abia îl născuse de paznicii cimitirului, care au anunţat Serviciul de Ambulanţă Galaţi.
"Am fost solicitaţi să intervenim la Cimitirul Eternitatea, unde o femeie născuse o fetiţă. Femeia a născut singură şi atât pruncul, cât şi mama sunt sănătoase. Le-am acordat primele îngrijiri şi le-am dus la Maternitatea Buna Vestire', a declarat, pentru AGERPRES, şeful Ambulanţei Galaţi, Mihai Polinschi.
Femeia trăieşte în cimitir de aproximativ trei luni, de când, potrivit declaraţiilor ei, fusese dată afară din casă de părinţi şi de concubinul cu care mai are un copil.
Direcţia Judeţeană pentru Protecţie a Copilului (DJPC) Galaţi a deschis o anchetă, pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul.
'După stabilizarea situaţiei medicale şi identificarea tuturor datelor, vom îndrepta demersurile noastre către crearea unor relaţii care să menţină copilul alături de mamă. Probabil o vom încadra într-un centru de plasament pentru protecţia mamei şi copilului', a declarat purtătorul de cuvânt al DJPC Galaţi, Tania Calcan. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Anchetă internă la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov în cazul intervenţiei la Ioan Gyuri Pascu Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) desfăşoară o anchetă internă în urma intervenţiei care a avut loc luni dimineaţă la artistul Ioan Gyuri Pascu, a declarat, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.
Galaţi: Autospeciale noi pentru Serviciul de Ambulanţă Galaţi, 10 ian /Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a fost dotat cu patru autospeciale noi, care înlocuiesc salvările vechi cu norma depăşită, a declarat, joi, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.
Galaţi: Cele două fete gemene nou-născute au murit din cauza asfixiei mecanice prin înec Rezultatele preliminare ale necropsiei efectuate asupra celor două fete gemene nou-născute, din Galaţi, găsite moarte, duminică seara, într-un sac menajer băgat în frigider, atestă faptul că acestea s-au născut vii şi au murit din cauza asfixiei mecanice prin înec, a declarat, luni, presei, purtătorul...
SABIF: Ancheta internă în cazul lui Ioan Gyuri Pascu a fost declanşată luni Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov precizează că ancheta internă cu privire la pacientul Ioan Gyuri Pascu a fost declanşată luni dimineaţă, prin convocarea comisiei de disciplină, în scopul audierii echipajului care a intervenit la caz.