Cele mai citite
 


Maramureş: Incendiu la o benzinărie din Baia Mare
joi, 25 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrala termică a unei benzinării situate în cartierul Decebal din municipiul Baia Mare a explodat, miercuri dimineaţă, deflagraţia distrugând o parte a clădirii.
Un angajat care a încercat să stingă incendiul a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.
Pompierii militari au reuşit să localizeze focul, iar bărbatul angajat la benzinărie a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş.
Primul care a intervenit încercând să stingă focul a fost paznicul staţiei, Gheorghe Pascu (22 ani). În momentul în care a deschis uşa încăperii unde funcţiona centrala termică, tânărul a fost trântit la pământ de suflul exploziei, suferind arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.
"Paznicul benzinăriei a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei, de gradul III la nivelul membrelor superioare, pentru că şi-a pus mâinile pe faţă încercând să se protejeze de foc, şi arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare. A fost transportat la UPU pentru îngrijiri medicale şi investigaţii", a afirmat dr. Gelu Pop de la SMURD Maramureş. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Tânărul ars în explozia de la o benzinărie din Baia Mare, transportat la Bucureşti Tânărul de 22 ani, care a suferit multiple arsuri, miercuri, în urma unei explozii a centralei termice dintr-o benzinărie din municipiul Baia Mare, a fost transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.
Maramureş: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare Baia Mare, 7 iun /Agerpres/- Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, la etajul al doilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare.
Maramureş: Incendiu cu victime într-un cartier de romi Baia Mare, 11 mar /Agerpres/ - Un incendiu izbucnit, vineri dimineaţă, într-un adăpost improvizat în cartierul de romi Craica din municipiul Baia Mare a făcut o victimă umană, iar o femeie s-a ales cu arsuri grave.
Maramureş: UPU-SMURD din cadrul SJU Baia Mare, dotat cu o autospecială destinată medicului de urgenţă Baia Mare, 15 mar /Agerpres/- Fundaţia pentru SMURD a donat, marţi, Spitalului Judeţean Baia Mare o autospecială pentru medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD (UPU SMURD), precizează un comunicat de presă al SJU, remis AGERPRES.
Maramureş: Fetiţă cu arsuri transportată cu elicopterul SMURD la Bucureşti O fetiţă de un şi trei luni a fost transportată, joi, cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti după ce a suferit un accident casnic.
Maramureş: SJU reînfiinţează serviciul de urgenţă în stomatologie, închis în urmă cu 20 de ani Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare a reînfiinţat serviciul de urgenţă stomatologie, desfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, în urma privatizării celor două policlinici stomatologice din municipiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul SJU Baia Mare, ec. Sorina Pintea.