Cele mai citite
 


Prahova: Investiţie de aproximativ o jumătate de milion de euro într-un centru stomatologic, la Câmpina
joi, 25 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O investiţie de aproximativ o jumătate de milion de euro într-un centru stomatologic a fost inaugurată, la începutul acestei săptămâni, în municipiul Câmpina, centrul oferind, în premieră pentru zona judeţului Prahova, o gamă de servicii precum terapie, chirurgie laser şi piezochirurgie.
Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES, Centrul Stomatologic DentActiv a fost realizat cu o investiţie de aproximativ 500.000 de euro, în această sumă fiind incluse aparatura de ultimă generaţie şi cheltuielile cu modernizarea spaţiului.
Proiectul este dezvoltat pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, cuprizând două unituri dentare şi un cabinet de radiologie dotat cu aparatura digitală care oferă o doză minimă de radiaţie pentru pacienţi.
Echipa este formată din patru medici din Prahova şi Bucureşti cu înaltă pregătire profesională în domeniu.
Gama de servicii oferite de acest centru stomatologic include terapie şi chirurgie laser, protetică, implantologie dentară, ortodonţie, estetică şi profilaxie, piezochirurgie, endodonţie, pedodonţie, chirurgie dento-alveolară şi imagistică dentară. De asemenea, Centrul Stomatologic DentActiv din Câmpina oferă servicii medicale de urgenţă non stop.
În acelaşi timp, 1.200 de angajaţi ai companiei Confind vor beneficia de servicii stomatologice gratuite sau la preţuri de producţie care vor fi integrate într-un card de sănătate.
DentActiv este brandul pe partea de stomatologie a Centrului Medical SanConfind, care face parte din grupul Confind Câmpina.
Investiţia a fost realizată, în procent de 70%, de compania Confind, prin preşedintele CA Confind, Ioan Simion, restul de 30% fiind suportat de un alt partener de afaceri.
'Compania pe care o conduc reprezintă pentru mine marea familie pentru care muncesc 12-14 ore pe zi, pe care o îndrum pe calea corectă, căreia îi cer multe, dar mă străduiesc să-i recunosc meritele. Fără cei 1.200 de salariaţi, eu nu valorez nimic. Acesta este şi motivul pentru care doresc să le ofer angajaţilor şi locuitorilor din Câmpina servicii stomatologice de top la preţuri accesibile', a declarat, potrivit comunicatului de presă, Ioan Simion. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DentActiv ofera servicii stomatologice de top in Judetul Prahova Recent, a avut loc inagurarea centrului DentActiv, un eveniment important pentru intreaga piata de servicii stomatologice din judetul Prahova si din zonele invecinate.
Sibiu: Investiţie de 600.000 de euro în cel mai modern centru stomatologic de stat, singurul deschis non-stop Pacienţii care au o urgenţă, persoanele cu dizabilităţi, copiii, vârstnicii, şomerii vor fi consultaţi gratuit începând de săptămâna viitoare la cel mai modern centru stomatologic universitar de stat, singurul deschis non-stop, cel din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiul Sibiu. Acesta...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Investiţie de 13 milioane de euro în Centrul de Radioterapie Oncologică de la Suceava Un Centru de Radioterapie Oncologică la standarde europene va deveni funcţional la Suceava după ce Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) şi reprezentantul firmei clujene care va realiza investiţia au semnat contractul de concesionare a 1.000 de metri pătraţi destinaţi construcţiei acestui Centru, a declarat...