Cele mai citite
 


Teleorman: Se deschide Târgul 'Agralimex', ajuns la ediţia a XXI-a
joi, 25 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgul naţional de agricultură şi industrie alimentară "Agralimex" se deschide joi la Alexandria, pe platoul amenajat în Pădurea Vedea, principalul organizator fiind Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman.
Cea mai importantă manifestare comercială anuală de acest fel din sudul ţării găzduieşte până la 29 august circa 35 de producători şi distribuitori de tractoare, combine şi alte maşini agricole, echipamente şi piese de schimb, utilaje pentru industria alimentară, seminţe, îngrăşăminte, pesticide, medicamente de uz veterinar, articole gospodăreşti.
Directorul Târgului "Agralimex", Stan Pantilie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că se va amenaja aici şi un stand cu animale de mare productivitate din rasa de ovine "Ţigaia cu cap negru de Teleorman", omologată anul trecut.
De asemenea, alături de firmele din Bucureşti şi din mai multe judeţe, au standuri bănci comerciale şi societăţi de asigurări şi consultanţă, cu oferte specifice pentru fermierii şi întreprinzătorii care procesează materii prime agricole.
În acelaşi cadru va funcţiona şi Salonul Cercetării Regionale, unde reprezentanţii unor institute din ţară vor prezenta noutăţi tehnologice privind cultivarea cerealelor şi plantelor tehnice, horticultura şi viticultura, zootehnia sau mecanizarea agriculturii.
La ediţia din acest an a Târgului "Agralimex" expozanţii au la dispoziţie o suprafaţă exterioară totală de circa 3.000 mp, pentru standurile interioare fiind prevăzuţi peste 400 mp.
Programul de vizitare este în perioada 25 - 29 august, zilnic, între orele 10,00 şi 19,00. AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Pregătiri pentru ediţia a XXI-a a Târgului "Agralimex" Ediţia a XXI-a a Târgului naţional de maşini agricole şi utilaje pentru industria alimentară "Agralimex" va avea loc în perioada 25-29 august pe platoul din Pădurea Vedea din vecinătatea municipiului Alexandria.
Suceava: Târgul Naţional Agro Expo Bucovina la a X-a ediţie Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Federaţia Agricultorilor ''Fermierul'' şi Consiliul Judeţean Suceava, a deschis, vineri, a X-a ediţie a târgului naţional de agricultură Agro Expo Bucovina, manifestare ce se va desfăşura în...
Arad: Ultimele pregătiri pentru a XVIII-a ediţie a Târgului AR - MEDICA Peste 100 de firme, reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Germania şi Ungaria de echipamente medicale, vor participa, în perioada 3 - 5 noiembrie, la cea de a XVIII-a ediţie a Târgului AR-MEDICA, ce va avea loc la Complexul Expo Arad Internaţional.
Arad: Peste 110 firme participă la ediţia a XXI-a a Târgului AR - MEDICA Peste 110 firme reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Ungaria, Cehia ?i Italia sunt prezente cu standuri în cadrul ediţiei a XXI-a a Târgului AR-MEDICA, eveniment internaţional găzduit în perioada 6 - 8 noiembrie, de Complexul Expo Arad Internaţional.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Arad: Pregătiri pentru deschiderea Târgului AR-MEDICA Arad, 1 nov /Agerpres/ - Cea de-a XVII-a ediţie a Târgului AR-MEDICA, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, reuneşte în acest an peste 130 de firme din domeniul medical, reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Austria şi Ungaria, care vor...