Cele mai citite
 


Timiş: Trei puncte de prim-ajutor funcţionale pe perioada caniculei
joi, 25 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei puncte de prim-ajutor sunt funcţionale, în municipiul Timişoara, în aceste zile caniculare - la Poşta Mare, Opera Naţională şi în Piaţa 700.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Dana Hurja, în aceste locuri, medici rezidenţi vor fi prezenţi între orele 11,00 şi 19,00, pe toată perioada cât este instituit codul galben de caniculă, respectiv, până vineri, inclusiv.
"Până acum nu am aut o creştere semnificativă a numărului persoanelor căzute în stradă, iar dacă va fi nevoie vom suplimenta cu un echipaj personalul", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Carmen Dehelean, director adjunct al Serviciului de Ambulanţă Timiş.
Medicii continuă să recomande populaţiei să evite ieşirea în aer liber între orele 11,00 şi 19,00, să consume minimum doi litri de apă pe zi, iar dacă este nevoită să iasă în acest interval orar să se protejeze purtând o vestimentaţie de culoare cât mai deschisă, din bumbac, să aibă pălărie şi ochelari de soare şi o sticlă cu apă rece. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Puncte de prim-ajutor, în Timişoara, pe perioada caniculei Punctele de prim-ajutor au fost reactivate în Timişoara, ţinând cont de temperaturile ridicate şi instituirea codului galben de caniculă.
Timiş: Lipotimii în stradă, din cauza caniculei, la Timişoara Canicula instalată la Timişoara a determinat ambulanţa să intervină, miercuri, în nouă cazuri în care a fost solicitată în spaţiul public.
Timiş: CJ cere lămuriri DSP în legătură cu apartamentele ANL pentru medicii rezidenţi Consiliul Judeţean (CJ) Timiş va cere lămuriri de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) care administrează apartamentele din două blocuri ANL de lângă Spitalul Judeţean Timişoara, destinate medicilor rezidenţi, dar în care locuiesc şi alte persoane care nu au legătură cu profesia medicală, a declarat...
Timiş: Canicula creşte numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă din Timişoara a crescut în ultimele 24 de ore cu caniculă cu 15% faţă de zilele anterioare, echipajele fiind apelate în 400 de situaţii,
Timiş: Canicula impune înmulţirea punctelor de prim ajutor Temperaturile extrem de ridicate din ultimele zile, care se vor menţine şi în perioada următoare în Timişoara, au determinat autorităţile locale să deschidă puncte suplimentare de prim ajutor de caniculă în oraş.
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...