Cele mai citite
 


Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu va fi judecată în stare de arest pentru luare de mită
vineri, 26 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul Liliana Teodoriu, care a fost trimisă, miercuri, în judecată pentru 49 de infracţiuni de luare de mită în formă continuată şi luare de mită, va fi judecată în stare de arest preventiv.
Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, joi, prelungirea cu 60 de zile a măsurii de arestare preventivă şi judecarea cauzei cu Liliana Teodoriu în spatele gratiilor.
'Inculpata a fost pusă la dispoziţia Tribunalului Botoşani, care a verificat legalitatea măsurii arestării preventive şi a dispus prelungirea acesteia pe timp de 60 de zile', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.
Teodoriu este acuzată că, în calitatea de medic primar în cadrul Cabinetului de expertiză şi recuperare asupra capacităţii de muncă din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, a pretins şi primit de la pacienţii săi sume de bani şi alte foloase materiale în vederea eliberării deciziei privind capacitatea de muncă a persoanei, cu scopul acordării sau menţinerii unui grad de invaliditate.
Potrivit rechizitoriului, prejudiciul creat de Teodoriu se ridică la 20.170 de lei şi 150 de euro, bani pe care i-a primit sub titlul de mită de la pacienţii săi. Procurorii au cerut confiscarea sumei. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Fost medic trimis în judecată pentru 131 de infracţiuni de corupţie Botoşani, 15 sep/ Agerpres/- Un fost medic din Botoşani a fost trimis în judecată, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea unui număr de 131 infracţiuni de luare de mită, dintre care 38 în formă continuată, şi a 20 de infracţiuni de abuz în serviciu, se arată într-un comunicat...
DNA: Medici din Argeş, trimişi în judecată pentru mită în cazul pensionărilor anticipate Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor doi medici de la Serviciul de Expertiză a Capacităţii de Muncă de la Casa Judeţeană de Pensii şi Asigurări Sociale Argeş pentru mită în cazul pensionărilor anticipate.
Şefa Biroului de Expertiză Medicală Călăraşi, trimisă în judecată pentru luare de mită Ileana Corina Dima, şefa Biroului de Expertiză Medicală Călăraşi şi medic primar expertiză medicală în cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Lehliu - Gară, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată (130 acte materiale)...
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu, trimisă în judecată Dr. Liliana Teodoriu, care a fost arestată preventiv la sfârşitul lunii iunie pentru luare de mită, a fost trimis, miercuri, în judecată, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.
Curtea de Apel Suceava menţine arestarea preventivă a medicului Teodoriu Medicul Liliana Teodoriu, trimis în judecată pentru 49 de cazuri de corupţie, va rămâne în arest preventiv, potrivit unei sentinţe date luni de Curtea de Apel Suceava.
Medici din Drăgăşani, trimişi în judecată pentru luare de mită Doi medici din Drăgăşani au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea sub acuzaţia că au cerut mită de la sute de pacienţi pentru a-i încadra fraudulos în grad de invaliditate în vederea pensionării.