Cele mai citite
 


Fotbal: Noul star brazilian Neymar a devenit tată la 19 ani
vineri, 26 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noua vedetă a fotbalului brazilian, Neymar, în vârstă de 19 ani, a devenit tatăl unui băieţel care a venit pe lume miercuri, într-o maternitate din Sao Paulo, a dezvăluit jucătorul pe site-ul său internet.
"Anunţ, cu multă bucurie, naşterea fiului meu, Davi Lucca, născut astăzi la maternitatea spitalului San Luis din Sao Paulo. Sunt 2,810 kg de îndrăzneală pură şi bucurie", a precizat Neymar.
Atacantul lui FC Santos, care figurează în agenda marilor cluburi europene, a publicat şi o fotografie a băieţelului, pe pagina sa de Twitter, în care apare îmbrăcat în halatul steril oferit de spital, ţinându-şi copilul în braţe după naştere.
"Îi mulţumesc mult lui Dumnezeu pentru această binecuvântare care este Davi Lucca în viaţa noastră. Copilul şi mama sa se află într-o stare foarte bună", a adăugat Neymar în mesajul publicat pe internet.
Fotbalistul, care se afla în cantonament cu echipa sa, în vederea meciului programat în această seară, în campionatul Braziliei, s-a deplasat la spital pentru a fi alături de mama copilului său, o tânără de 17 ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită.
Neymar a anunţat, printr-un comunicat dat publicităţii la sfârşitul lunii mai, că va deveni tată. El a cerut, cu această ocazie "respect" pentru viaţa privată a mamei şi a precizat că, de comun acord cu familia acestia, îi va acorda copilului "tot sprijinul necesar".
AGERPRES (Mihai Dragomir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău : La maternitate s-a nascut un copil de peste 5 kg. În maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţe/SJU/ Bacău a venit de lume un băiat care cântărea la naştere 5,12 kilograme.
Fotbal: Dinamo a parafat un parteneriat cu Acibadem Hospitals Group Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a semnat miercuri un acord cu Acibadem Hospitals Group, care devine astfel furnizor oficial de servicii medicale pentru gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Sibiu: Naştere de tripleţi la maternitatea SCJU, prima după 2013 O naştere de tripleţi a avut loc joi, în cadrul maternităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, operaţia decurgând în condiţii bune.
Botoşani: Protest împotriva cadrelor medicale din Maternitate, după decesul unui bebeluş la două zile de la naştere Aproximativ 100 de persoane au participat, joi după-amiază, la o acţiune de protest în semn de solidaritate cu o familie al cărei copil a murit, zilele trecute, la doar două zile după naştere.
Fotbal: OMS laudă Barcelona pentru intenţia de a interzice fumatul pe Camp Nou Madrid, 17 mar /Agerpres/ - Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a salutat intenţia clubului de fotbal FC Barcelona de a interzice fumatul pe stadionul Camp Nou, informează presa iberică, citată de Agerpres.
Fotbal: Bryan Robson renunţă la postul de selecţioner al Thailandei Fostul căpitan al echipei Manchester United şi al reprezentativei de fotbal a Angliei, Bryan Robson, a demisionat miercuri din postul de selecţioner al Thailandei, a anunţat preşedintele federaţiei din această ţară, Worawi Makudi.