Cele mai citite
 


Mehedinţi: Lucrări de modernizare a Spitalului de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin
vineri, 26 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ trei milioane de lei vor fi alocate pentru modernizarea Spitalului de Urgenţă (SU) din Drobeta-Turnu Severin, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Roxana Bichiş.
Potrivit acesteia, 75% din sumă provine de la bugetul judeţului, iar diferenţa de la cel al Ministerului Sănătăţii care a aprobat lucrările de investiţii la unitate spitalicească.
'Vor fi înlocuite tocăria în întregul spital, mobilierul de la secţia Chirurgie şi se vor executa amenajări exterioare de spaţii verzi', a precizat Bichiş.
Fondurile alocate vor contribui la alinierea SU din Drobeta-Turnu Severin la standardele europene, oferind astfel confort şi condiţii de tratament corespunzătoare bolnavilor. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin va primi suma de două milioane de lei pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare.
Mehedinţi: Lucrări de modernizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat de la buget suma de 200.000 lei, necesară pentru decontarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei ing.Marius Bălu.
Covasna: Lucrări de investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit în acest an 4,1 milioane de lei din bugetul Ministerului Sănătăţii pentru finalizarea lucrărilor de consolidare a corpului B al clădirii principale, a declarat miercuri, directorul instituţiei, Nagy Andras Robert.
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare la SJU Drobeta Turnu Severin Execuţia lucrărilor de modernizare a blocului operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a început, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.
Mehedinţi: Proiect de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi va promova în luna noiembrie un proiect de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Marius Bălu.
Mehedinţi: CJ a alocat 1,3 milioane de lei pentru investiţii la SJU Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat, joi, 1,3 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii spitaliceşti din Drobeta Turnu Severin, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Aladin Georgescu.