Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Bătrână de 82 de ani, decedată după ce a fost lovită de o maşină pe DN 17
sâmbătă, 27 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O bătrână de 82 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a murit vineri după-amiază după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, accidentul s-a produs pe DN 17 în localitatea Livezile, unde o maşină a lovit-o pe femeia care încerca să treacă strada neregulamentar.
În ciuda eforturilor echipajului de pe ambulanţă trimis la faţa locului, bătrâna de 82 de ani nu a mai putut fi salvată. AGERPRES/(AS - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Fetiţa din Năsăud decedată după un diagnostic de entorsă avea o imunitate deficitară - concluzii IML Fetiţa de patru ani din Năsăud, care a decedat pe 14 ianuarie la Spitalul de copii din Cluj-Napoca, după ce fusese diagnosticată cu entorsă la spitalele din Năsăud şi Bistriţa, avea o imunitate deficitară, potrivit raportului IML remis poliţiei.
Bistriţa-Năsăud: Primul serviciu de ambulanţă privat din judeţ, înfiinţat de către Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" din Bistriţa a inaugurat, marţi, în prezenţa mitropolitului Clujului, Andrei, un serviciu privat de ambulanţă - proiect unic atât în Patriarhia Română, cât şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Ambulanţă SMURD aflată în misiune, implicată într-un accident O ambulanţă SMURD aflată în misiune, care transporta spre spital un copil de patru ani şi pe mama acestuia, a fost implicată luni după-masă într-un accident pe DN 17 D, în localitatea Feldru din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Asistenţii medicali de la Ambulanţă deservesc de 10 ori mai multe cazuri decât medicii Numărul redus de medici încadraţi la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud face ca asistenţii medicali să conducă echipajele de intervenţie în de zece ori mai multe cazuri decât o fac cadrele cu studii superioare, potrivit bilanţului activităţii pe 2015 publicat pe site-ul instituţiei...
Bistriţa-Năsăud: Ambulanţă privată ce transporta patru pacienţi, implicată într-un accident pe DN 15A O ambulanţă privată care transporta patru pacienţi pentru dializă a fost implicată vineri seară într-un accident pe DN 15A, în localitatea Herina din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Ambulanţă SMURD lovită de un şofer care nu a acordat prioritate O ambulanţă SMURD aflată în misiune fost avariată vineri după ce un şofer nu a acordat prioritate echipajului de intervenţie într-un sens giratoriu din municipiul Bistriţa, accidentul ducând la blocare traficului rutier în zonă.