Cele mai citite
 


Brăila: Mai puţin de o jumătate din şcolile din judeţ sunt autorizate sanitar
sâmbătă, 27 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai puţin de o jumătate din şcolile din judeţul Brăila sunt autorizate sanitar pentru începerea noului an şcolar, potrivit şefului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Acesta a declarat vineri, pentru AGERPRES, că din totalul de 374 de şcoli, numai 159 sunt autorizate sanitar, ba mai mult, din cele 215 unităţi neautorizate, 10 şcoli din mediul urban şi 168 din mediul rural nici măcar nu au solicitat autorizarea.
Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, Viorel Botea, directorii unităţilor de învăţământ care nu au solicitat autorizarea 'ştiau că au autorizaţie sanitară de funcţionare şi au uitat să reînnoiască cererea', dar ISJ le-a trimis o notă în acest sens şi situaţia va fi remediată. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
Brăila: Peste 30 de mii de doze de vaccin, administrate în judeţ în ultimul an Peste 30 de mii de doze de vaccin au fost administrate populaţiei din judeţul Brăila în ultimul an, potrivit informaţiilor furnizate de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Botoşani: Mai puţin de jumătate din şcoli au autorizaţie sanitară de funcţionare Mai puţin de jumătate din unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani sunt autorizate din punct de vedere sanitar, a declarat, joi, în şedinţa Colegiului Prefectural, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Dumitriţa Mihailovici.
Galaţi: O treime dintre şcoli nu au autorizaţie sanitară de funcţionare Un număr de 147 de şcoli dintre cele 447 din judeţ nu au autorizaţii sanitare de funcţionare, a anunţat, joi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Cluj: Peste o sută de şcoli, grădiniţe şi licee, fără autorizaţie sanitară înainte de începerea noului an şcolar Peste 100 de unităţi de educaţie, din 671 câte există în judeţul Cluj, nu au primit autorizaţie sanitară de funcţionare, cu două săptămâni înainte de începerea şcolii, din cauza degradării clădirilor sau a condiţiilor deficitare.