Cele mai citite
 


Centru de urgenţă de zi şi de noapte pentru persoanele fără adăpost, la Buzău
sâmbătă, 27 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un centru de urgenţă de zi şi de noapte pentru persoanele fără adăpost, cu o capacitate de 25 de locuri, se va deschide începând cu 1 septembrie în municipiul Buzău.
''Clădirea a fost reabilitată şi va permite cazarea unui număr de 25 de persoane. Internii stabilimentului vor persoane fără adăpost, precum şi tineri de peste 18 ani proveniţi din centrele de plasament, care vor beneficia de servicii, precum asistenţă medicală, hrană şi îmbrăcăminte timp de şapte zile şi de masă şi cazare timp de maximum 30 de zile, răstimp în care municipalitatea se va strădui să le găsească un adăpost'', a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, primarul Constantin Boşcodeală.
Potrivit acestuia, centrul va avea 17 angajaţi, iar funcţionarea acestuia va costa municipalitatea aproape 1,5 milioane de lei anual.
''Un reprezentant desemnat de PNL va fi şeful interimar al centrului de urgenţă, semn al colaborării dintre cele două partide în cadrul USL'', a mai spus primarul Constantin Boşcodeală, co-preşedinte al USL Buzău. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un centru de formare şi pregătire în descarcerare şi asistenţă medicală de urgenţă se va înfiinţa la Cluj Judeţul Cluj va avea un centru de pregătire a paramedicilor de pe ambulanţele SMURD, prin amenajarea unui spaţiu adecvat, investiţie aparţinând Fundaţiei pentru SMURD, condusă de dr.Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire NATO Şeful Departamentului pentru situaţii de urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat sâmbătă că Centrul Naţional de Formare în asistenţă medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire pentru specialişti din cadrul Centrului NATO de...
Buzău:Alpinişti din Ungaria şi Cluj acordă asistenţă medicală în satele izolate Mai mulţi alpinişti pe schiuri veniţi din Ungaria şi din judeţul Cluj au venit în zona sud a judeţului Buzău pentru a acorda asistenţă medicală în satele izolate de nămeţi.
Un centru de asistenţă medicală va fi deschis în Ferentari şi face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare a cartierului Un centru care va sigura asistenţă medicală persoanelor care locuiesc în cartierul bucureştean Ferentari va fi inaugurat în curând, demersul fiind parte a programului Proiectul Ferentari, a anunţat joi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
Constanţa: Asistenţă medicală privată gratuită, în Mamaia Spitalul Privat ISIS a inaugurat luni, 3 decembrie, un Centru medical multifuncţional, cu spitalizare de zi gratuită, în staţiunea Mamaia.
Buzău: Sancţiuni la Spitalul judeţean în scandalul copiilor legaţi de paturi Medicul şef de secţie şi asistenta şefă din secţia de pediatrie de la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău au fost înlocuiţi din funcţiile de conducere deţinute, iar asistenta medicală şi infirmiera de salon au fost sancţionate cu reducerea salariului cu 10% pe o perioadă de două luni, a anunţat marţi...