Cele mai citite
 


Giurgiu: Centrul de la Mogoşeşti va fi reabilitat şi extins din fonduri europene
sâmbătă, 27 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul de asistenţă medico-socială de la Mogoşeşti, judeţul Giurgiu, va beneficia de lucrări de reabilitare şi extindere.
"Centrul de la Mogoşeşti implementează proiectul de reabilitare, modernizare, extindere şi dotare finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 privind îmbunătăţirea infrastructurii sociale, în valoare totală de 3,6 milioane de lei, din care 2,8 milioane lei reprezintă finanţare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională", a declarat vineri, în conferinţa de presă de lansare a proiectului, managerul de proiect, Doina Sturzu.
La rândul său, directorul centrului, Daniela Stănoescu, a apreciat că "proiectul este deosebit de necesar deoarece clădirea are o vechime de peste o sută de ani şi aici primesc îngrijire persoane nedeplasabile, invalide, care au boli de la demenţă, Alzheimer, boli cardiovasculare sau reumatice, iar clădirea este inclusă şi pe lista monumentelor istorice".
Centrul de asistenţă medico-socială de la Mogoşeşti are o capacitate de 80 de paturi, din care sunt ocupate aproximativ 60, noua capacitate de primire a centrului după reabilitare urmând să fie de 55 de paturi, deoarece normele europene prevăd un spaţiu mai mare de care să beneficieze fiecare persoană aflată în îngrijire.
Lucrările de reabilitare, extindere şi dotare vor dura aproximativ 11 luni, în următoarele trei urmând să aibă loc licitaţiile. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Policlinica din Năsăud, modernizată cu peste două milioane de lei din bani europeni Lucrările de modernizare a policlinicii din oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost finalizate după mai bine de doi ani de la începerea acestora, în baza unui proiect cu fonduri europene, prin care administraţia locală a primit o finanţare nerambursabilă de peste două milioane lei, potrivit unui...
Contractul de finanţare pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului Judeţean Harghita, semnat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi reabilitat şi dotat din fonduri europene, după ce Consiliul Judeţean Harghita a câştigat un important proiect în cadrul Programului Operaţional Regional.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Alba: Spitalul din Abrud, reabilitat cu fonduri europene Spitalul din oraşul Abrud va beneficia de o finanţare europeană nerambursabilă de peste un milion şi jumătate de lei pentru reabilitare şi modernizare, prin Programul Operaţional Regional.
Prahova: Proiecte cu fonduri europene în valoare de peste 50 de milioane de lei, semnate la Ploieşti Ploieşti, 7 mai /Agerpres/- Două proiecte finanţate din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007-2013 au fost semnate, luni, la Ploieşti, de directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, Liviu Muşat, valoarea acestora depăşind suma de 50 de milioane de lei.
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi reabilitat, modernizat şi echipat cu fonduri europene Contractul de finanţare pentru pentru proiectul intitulat "Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad - reabilitare/modernizare, dezvoltare şi echipare cu aparatură de specialitate" a fost semnat joi, în prezenţa lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean...