Cele mai citite
 


Suceava: Doi morţi într-un accident feroviar la Văratec
sâmbătă, 27 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două persoane au decedat vineri, la Văratec, după ce acceleratul Moscova-Sofia a intrat într-o maşină la o trecere de nivel cu calea ferată.
O persoană din maşină a fost aruncată pe calea ferată, iar un copil de aproximativ zece ani, rămas blocat, a decedat în autoturism.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Cristian Hociung, la faţa locului s-au deplasat lucrători ai ISU Suceava cu un echipaj SMURD. AGERPRES/(AS - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE/ Suceava: Doi morţi într-un accident feroviar la Văratec Două persoane au decedat, vineri, la Văratec, după ce acceleratul 1835 Moscova-Sofia a intrat într-o maşină al cărei şofer nu s-a asigurat la o trecere de nivel cu calea ferată.
Judeţul Iaşi - pe primul loc în privinţa numărului victimelor înregistrate în accidente rutiere la trecerile de cale ferată Trei persoane aflate într-un autoturism şi-au pierdut viaţa în urma unui accident feroviar care a avut loc, miercuri, în jurul orei 9,15, în apropiere de fabrica de medicamente Antibiotice SA, la trecerea căii ferate spre localitatea Uricani, a declarat pentru AGERPRES, lt. Silvia Spiridon, purtătorul...
Braşov: Accident rutier cu doi morţi şi cinci răniţi pe DN 1 la Timişul de Sus Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
UPDATE Braşov: Accident rutier cu doi morţi şi cinci răniţi pe DN 1 la Timişul de Sus Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
Accident Piaţa Romană: Doi morţi şi zece răniţi Două persoane au decedat şi alte zece au fost rănite în urma unui accident grav care a avut loc duminică în intersecţia de la Piaţa Romană pe trecerea de pietoni, a anunţat pentru AGERPRES Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.
Accidente feroviare în 2014- 2015 (cronologie) Un şofer a murit, la 22 noiembrie 2015, după ce nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, autoturismul său fiind lovit în plin de un tren în localitatea Trifeşti, judeţul Neamţ, şi târât câţiva zeci de metri.