Cele mai citite
 


UPDATE/ Suceava: Doi morţi într-un accident feroviar la Văratec
sâmbătă, 27 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două persoane au decedat, vineri, la Văratec, după ce acceleratul 1835 Moscova-Sofia a intrat într-o maşină al cărei şofer nu s-a asigurat la o trecere de nivel cu calea ferată.
O femeie care, cel mai probabil, se afla la volan, a fost aruncată din maşină la câţiva metri, iar un copil de aproximativ zece ani, rămas încarcerat în autoturism, a fost găsit decedat.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Cristian Hociung, a declarat pentru AGERPRES că accidentul a fost anunţat de către mecanicul trenului, prin intermediul numărului de urgenţă.
La faţa locului s-au deplasat lucrători ai ISU Suceava cu un modul SMURD, poliţişti şi procuror pentru a cerceta cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.
În prezent, se lucrează la scoaterea resturilor autoturismului de sub plugul locomotivei şi descarcerarea copilului decedat. AGERPRES/(AS - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Doi morţi într-un accident feroviar la Văratec Două persoane au decedat vineri, la Văratec, după ce acceleratul Moscova-Sofia a intrat într-o maşină la o trecere de nivel cu calea ferată.
Judeţul Iaşi - pe primul loc în privinţa numărului victimelor înregistrate în accidente rutiere la trecerile de cale ferată Trei persoane aflate într-un autoturism şi-au pierdut viaţa în urma unui accident feroviar care a avut loc, miercuri, în jurul orei 9,15, în apropiere de fabrica de medicamente Antibiotice SA, la trecerea căii ferate spre localitatea Uricani, a declarat pentru AGERPRES, lt. Silvia Spiridon, purtătorul...
Accidente feroviare în 2014- 2015 (cronologie) Un şofer a murit, la 22 noiembrie 2015, după ce nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, autoturismul său fiind lovit în plin de un tren în localitatea Trifeşti, judeţul Neamţ, şi târât câţiva zeci de metri.
Braşov: Accident rutier cu doi morţi şi cinci răniţi pe DN 1 la Timişul de Sus Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
UPDATE Braşov: Accident rutier cu doi morţi şi cinci răniţi pe DN 1 la Timişul de Sus Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
Bistriţa-Năsăud: Doi morţi, într-un accident rutier provocat de un şofer care consumase băuturi alcoolice Doi tineri de 22 şi, respectiv, 23 de ani şi-au pierdut viaţa, duminică noaptea, într-un accident rutier petrecut pe DN 17, în localitatea bistriţeană Şintereag, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un tir încărcat cu cherestea.