Cele mai citite
 


Vrancea: Asistentă de la Secţia de pediatrie arestată pentru trafic de influenţă
sâmbătă, 27 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O asistentă din cadrul Secţiei de Pediatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din municipiul Focşani a fost joi arestată preventiv pentru trafic de influenţă.
Geta Dumitru, de 37 de ani, este suspectată că, în perioada 2010-2011, le-ar fi promis mai multor persoane din Vrancea că le ajută să-şi facă pensii de handicap sau de boală în schimbul unor sume de bani.
Anchetatorii spun că asistenta primea sume cuprinse între 300 şi 1.200 de euro, dar în cele mai multe dintre cazuri era vorba de "ţepe".
În timpul percheziţiilor efectuate, miercuri, la locuinţa acesteia, anchetatorii au găsit peste 100 de documente ce aparţineau unor persoane pretabile de a fi înşelate.
Timp de mai multe luni, ofiţerii din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Vrancea, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au efectuat cercetări faţă de asistenta suspectată de trafic de influenţă.
Femeia îşi racola victimele mai ales din mediul rural.
"Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea efectuează cercetări faţă de Geta D., pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. În cazul său s-a dispus reţinerea", a afirmat procurorul Paul Mihăilă, şeful Secţiei de Urmărire Penală.
Asistenta Geta Dumitru neagă toate acuzaţiile care i se aduc. Aceasta spune că a vrut să facă un bine şi că a luat bani de la o persoană, respectiv 2.500 lei, pentru a-i plăti acesteia asigurarea medicală. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Soţul judecătoarei arestate preventiv pentru mită, la spital din cauza antidepresivelor Avocatul Marian Topor, soţul judecătoarei vrâncene Anişoara Topor, arestată pentru luare de mită, se află internat la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din municipiul Focşani după ce ar fi luat mai multe antidepresive.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Vrancea: Saloane modernizate în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Patru saloane din cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani au fost renovate complet cu sprijinul Clubului Rotary, dar şi al altor sponsori, a arătat, luni, Dumitru Ducan, preşedintele clubului din Focşani.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Trei drumuri naţionale şi 11 judeţene sunt închise preventiv; 5 situaţii de urgenţe medicale au fost rezolvate Trei drumuri naţionale şi 11 drumuri judeţene erau închise preventiv luni seara, a declarat pentru AGERPRES căpitan Cristina Duţă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. Conform acesteia, toate cele cinci urgenţe medicale au fost rezolvate, pacienţii ajungând la spital, iar la ora 19...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...