Cele mai citite
 


DentActiv ofera servicii stomatologice de top in Judetul Prahova
luni, 29 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Recent, a avut loc inagurarea centrului DentActiv, un eveniment important pentru intreaga piata de servicii stomatologice din judetul Prahova si din zonele invecinate.

DentActiv ofera servicii in premiera pentru locuitorii Judetului Prahova: terapie si chirurgie laser, piezochirurgie dar si servicii de urgenta 24/7.
 
Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 500000 Euro, in care este este inclusa aparatura de ultima generatie (Kavo Germania) dar si infrastructura pentru modernizarea centrului. Proiectul este dezvoltat pe o suprafata de aproximativ 300mp, cuprizand 2 unituri dentare dar si un cabinet de radiologie dotat cu aparatura digitala, ce ofera o doza minima de radiatie pentru pacienti. Echipa medicala este una de exceptie, formata din medici cu inalta pregatire profesionala din Judetul Prahova dar si din Bucuresti.
DentActiv ofera o gama larga de servicii medicale: terapie şi chirurgie laser, protetica, implantologie dentara, ortodontie, estetica şi profilaxie, endodontie, pedodontie, chirurgie dento-alveolara si imagistică dentara. Centrul ofera inca de la lansare servicii de implantologie de o calitate deosebita (inclusiv protetica) mergand pana la garantia pe viata a lucrarii. Ca si noutate, DentActiv ofera servicii stomatologice gratuite sau la preturi de productie pentru 1200 de angajati ai companiei Confind, servicii ce vor fi intregrate intr-un card de sanatate.
 
DentActiv este brandul pe partea de stomatologie a Centrului Medical SanConfid, centru ce face parte din grupul Confind Campina.
Acest proiect indraznet este viziunea de cativa ani a fondatorului, presedintele CA Confind, Ioan Simion “ Compania  pe care o conduc reprezinta pentru mine marea familie pentru care muncesc 12-14 ore pe zi , pe care o indrum pe calea corecta, careia ii cer multe, dar ma straduiesc sa-i recunosc meritele. Fara cei 1200 de salariati, eu nu valorez nimic!. Acesta este si motivul pentru care doresc sa le ofer angajatilor si locuitorilor din Campina servicii stomatologice de top la preturi accesibile.”
 
 
DentActiv
Str.Progresului, nr.20, Campina-Prahova

Adriana Georgescu
Tel: 0344.403.511

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Investiţie de aproximativ o jumătate de milion de euro într-un centru stomatologic, la Câmpina O investiţie de aproximativ o jumătate de milion de euro într-un centru stomatologic a fost inaugurată, la începutul acestei săptămâni, în municipiul Câmpina, centrul oferind, în premieră pentru zona judeţului Prahova, o gamă de servicii precum terapie, chirurgie laser şi piezochirurgie.
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Societatea de Stomatologie Estetică din România a lansat primul proiect de economie socială din medicina dentară românească destinat sănătății orale În cadrul proiectului ”DENS - Dezvoltarea EcoNomiei Sociale”, co-finanțat din Fondul Social European, Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER) va înființa până la sfârșitul anului viitor 10 cabinete de medicină dentară, reprezentând o premieră în domeniu.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Primul Centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România Primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului din România - OncoFort - va fi lansat, în luna august, în România şi va reuni în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional,anunţă, printr-un comunicat remis marţi AGERPRES, Gral medical.