Cele mai citite
 


Cifre de afaceri in crestere pe piata serviciilor medicale private
marţi, 30 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unele retele de farmacii ori clinici au reusit dublarea sau chiar triplarea castigurilor in 2010, potrivit bilanturilor depuse de companiile de profil la Ministerul Finantelor Publice, scrie cotidianul Financiarul.
Primii doi mari jucatori din piata de servicii medicale private, companiile MedLife si Sanador, sunt beneficiarii crizei financiare, in timp ce Regina Maria (Centrul Medical Unirea) sau Medicover au inregistrat pierderi.
Astfel, daca in anul 2009 MedLife a avut o cifra de afaceri de 109,2 milioane lei (circa 25,8 milioane euro), anul trecut compania a inregistrat afaceri de 138,7 milioane lei (circa 33 milioane euro). Pentru MedLife a crescut si numarul de angajati, de la 990 in 2009 la 1.170 in 2010.
La randul sau, compania Sanador si-a marit cifra de afaceri de la 40,8 milioane lei (circa 9,64 milioane euro) in 2009 la 44,7 milioane lei in 2010 (circa 10,64 milioane euro).
Si compania Regina Maria si-a crescut afacerile la 71 milioane lei (circa 16,9 milioane euro), de la 57,7 milioane lei (circa 13,64 milioane euro) la cat se cifrau in 2009, cu toate ca profiturile sale au scazut.
In zona farmaceutica, SensiBlu, principalul jucator in distributia cu amanuntul a medicamentelor, si-a urcat cifra de afaceri de la 815 miliaone lei (192,6 milioane euro) la 990 milioane lei (circa 235,7 milioane euro).
Afacerile au mers bine si pentru compania Help Net, care si-a ridicat cifra de afaceri cu 28,7 milioane lei, de la 284,2 miliaone lei in anul 2009 (circa 67 milioane euro). AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MedLife şi Regina Maria: Asigurările voluntare de sănătate comportă riscuri din perspectiva lipsei deductibilităţii fiscale Sistemul Medical MedLife şi Reţeaua de sănătate Regina Maria, primii doi cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, îşi exprimă îngrijorarea în ceea ce priveşte 'tratamentul fiscal aplicabil asigurărilor voluntare de sănătate', situaţie care poate restrânge accesul populaţiei la...
Centrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU), operator de servicii medicale private, a anunţat luni preluarea Euroclinic.
MedLife a preluat centrul de imagistică medicală Prima Medical din Craiova MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a preluat integral centrul de imagistică medicală, Prima Medical, din Craiova, aceasta fiind cea de-a treia tranzacţie iniţiată de MedLife în 2015, după ce a preluat pachetul majoritar de 55% din grupul de firme SAMA & Ultratest din Oltenia...
MedLife a semnat un credit sindicalizat de 56 milioane de euro MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a semnat un credit sindicalizat în valoare de 56 milioane euro, cu un grup de bănci coordonat de Banca Comercială Română, din care mai fac parte ING Bank, Raiffeisen Bank şi BRD-Groupe Societe Generale, au anunţat, miercuri, reprezentanţi...
MedLife intră pe o nouă linie de business şi demarează achiziţia unei băncii de celule stem MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţat, joi, intrarea pe un nou segment de business, odată cu demararea procesului de achiziţionare a pachetului majoritar la banca de celule stem Stem Cells Bank din Timişoara, una dintre cele mai moderne şi bine echipate bănci de celule...
MedLife raportează o cifră de afaceri de peste 35 milioane de euro în primul semestru MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, a raportat o cifră de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro în primele şase luni din acest an, în creştere cu 17% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, informează compania.