Cele mai citite
 


Constanţa: Poliţistul rănit grav într-un accident de motocicletă, supus unei noi intervenţii chirurgicale în Israel
marţi, 30 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţistul brăilean care a fost rănit grav în luna iulie, în timpul unei misiuni pe litoral, când urmărea cu motocicleta un autovehicul, a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, luni, la o clinică din Israel, perioada de recuperare medicală a acestuia prelungindu-se, a declarat, la Constanţa, şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere Române, comisar şef Lucian Diniţă.
''Poliţistul de la Brăila a fost operat din nou azi (luni - n.r.), la mâini. (...) Perioada de recuperare va fi mai lungă, dar important este că specialiştii din Israel au precizat că îi vor da drumul din spital doar când ei au certitudinea că poate să meargă şi că e recuperat în proporţie de 75%, urmând ca perioada următoare de recuperare să o facă în România'', a precizat Diniţă.
Referitor la ancheta cu privire la împrejurările producerii accidentul rutier, comisarul şef Lucian Diniţă a spus că victima este încă în stare de şoc şi că nu-şi aduce aminte decât de momentul când a urcat pe motocicletă, de lumini multe, de lumea care era deasupra sa şi de zgomotul de elicopter.
''Probabil, când va fi recuperat şi psihic va putea pune cap la cap secvenţele. Dar ce vă pot spune în momentul de faţă este că nu-şi aduce aminte decât de momentul în care a urcat pe motocicletă. Între partea de motocicletă şi partea de lumini, multă lume şi zgomot de elicopter nu ştie nimic'', a afirmat reprezentantul Poliţiei Române.
Potrivit acestuia, până în prezent nu există niciun martor care să poată spune ceva sigur cu privire la producerea accidentului rutier, iar referitor la maşina de Satu Mare condusă de Beniamin Ţânţaş şi care ar fi fost urmărită de agentul de poliţie, comisarul şef Diniţă a spus că cercetarea criminalistică ''nu a confirmat atingerea motocicletei'' de către autoturismul respectiv.
''În mod normal, când începi să urmăreşti o maşină, trebuie să raportezi că pleci în urmărire. Or, dacă chestia asta nu există, atunci despre ce discutăm? Pe cine urmărea? (...) La locul accidentului s-a oprit multă lume, dar nimeni nu a fost în stare să spună ceva concret", a afirmat şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere Române.
La jumătatea lunii iulie, un poliţist care urmărea cu motocicleta un conducător auto a fost rănit grav, pe DN22C, între localităţile Medgidia şi Castelu, după ce într-o curbă a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar.
Pentru ca poliţistul să poată fi supus intervenţiilor chirugicale de care avea nevoie, colegii de serviciu ai acestuia s-au mobilizat şi au putut strânge o parte din banii pentru spitalizarea în străinătate. AGERPRES/(A - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Servicii gratuite de recuperare medicală prin intermediul sistemului MIRA, în judeţele Ilfov şi Sibiu Sistemul MIRA, o aplicaţie medicală ce se adresează persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, va putea fi utilizat în mod gratuit, începând din această lună, în două Centre de Viaţă Independentă din judeţele Ilfov şi Sibiu, a informat vineri Fundaţia Motivation România.
Satu Mare: Elicopter SMURD, defectat în curtea Spitalului Judeţean Un elicopter SMURD care trebuia să transporte la Bucureşti un pacient în stare gravă s-a defectat sâmbătă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare în timp ce încerca să decoleze.
Constanţa: Anchetă la Centrul de Sănătate Băneasa, în cazul unei bătrâne spitalizate 32 de luni Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Constanţa au demarat o anchetă la Centrul de Sănătate Băneasa, după ce s-a aflat că o bătrână de 67 de ani, imobilizată la pat, a fost internată la respectiva unitate din iulie 2008 şi până în prezent, fără a i se acorda îngrijirile medicale...
Giurgiu: Anchetă la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrică, după moartea a două persoane Doi persoane internate la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, au murit într-un accident de circulaţie, care a avut loc pe autostrada Bucureşti - Piteşti, după ce au părăsit centrul fără ca personalul de serviciu să observe lipsa lor.
RETROSPECTIVÃ/ Premiere medicale româneşti în 2012 Anul 2012 a continuat să fie un an al premierelor în medicina românească. Aflat şi în 2012 într-un proces de reorganizare, dar şi de schimbări la nivel înalt ale conducerii ministerului de resort, domeniul sănătăţii româneşti a adus premiere în chirurgia cardiovasculară, în neurochirurgie, în prelevarea...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...